Regionaal Expertteam Arbeidsmarkt

Wij zijn de inhouse partner voor er voor elke P&O-er, HR-specialist en manager die op zoek is naar de beste aanvulling voor zijn of haar team. We ontzorgen en helpen je met verschillende vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt en werving en selectie. Ons team bestaat uit twee recruiters, een adviseur arbeidsmarktcommunicatie, een communicatieadviseur branding en een programmamanager. Hieronder stellen we onszelf alvast kort aan je voor. Meer weten of heb je een uitdagend vraagstuk voor ons? Neem contact met ons op.

Inhouse Arbeidsmarkt Expertise Team

Als we een ding geleerd hebben, dan is het wel dat de arbeidsmarkt continu in beweging is. Dit vraagt om een partner die kan meebewegen en elke afzonderlijke organisatie kan voorzien van op maat gemaakt advies. Onze ambitie is om te groeien tot een gezamenlijke arbeidsmarktaanpak. Samen sta je immers sterker dan alleen.

Werken in Haaglanden begon ruim 10 jaar geleden als een netwerkorganisatie voor de hoofden P&O. De samenwerking werd in het leven geroepen om vacatures met elkaar te kunnen delen. In december 2019 werd een professionaliseringsslag gemaakt en werd de Taskforce Arbeidsmarkt samengesteld. Doel van de Taskforce is het invullen van moeilijk vervulbare vacatures. Anno 2020 zijn we uitgegroeid tot een volwaardig inhouse Arbeidsmarkt Expertise team.

Hoe werken wij?

Wij zijn continu aanwezig op de in- en externe arbeidsmarkt en weten waar er beweging zit. Latent zoekende kandidaten weten we zo vroegtijdig te boeien en te binden. We zoeken ook de samenwerking op met hogescholen en universiteiten om studenten enthousiast te maken voor een loopbaan bij een gemeente of Hoogheemraadschap.

Met  onze online marketing inspanningen zijn wij altijd zichtbaar en vindbaar voor talent. We werven via vacaturesites, niche sites, social media en searchen naar dé geschikte kandidaat voor jouw team. Je kunt met vragen altijd bij ons aankloppen, ons werk zit er pas op wanneer de juiste kandidaat een contract krijgt aangeboden.

Het proces

Met onze kennis en kunde en gezonde dosis enthousiasme, nemen wij je mee in de arbeidsmarkt van nu. Na aanmelding van je vacature, komen wij langs voor een intake. We nemen de functie door, passen de vacaturetekst aan en stellen een media advies op.

Met onze online marketing inspanningen zijn wij altijd zichtbaar en vindbaar voor talent. We werven via vacaturesites, niche sites, social media en searchen naar dé geschikte kandidaat voor jouw team. Je kunt met vragen altijd bij ons aankloppen, ons werk zit er pas op wanneer de juiste kandidaat een contract krijgt aangeboden.

Contact

Wil jij expertise en advies  op het gebied van arbeidsmarkt of werving en selectie? Neem dan contact op met 1 van onze recruiters of vul  hieronder het formulier. Dan nemen wij contact met je op. We kijken uit naar de samenwerking!

  • Arbeidsmarkt

Jitske, al een tijdje bezig binnen recruitment (sinds 2000 😎) en nog steeds met heel veel plezier aan de slag! In 2000 gestart bij Tempo Team en na een aantal jaar aan de bureau-kant, in 2007 de overstap gemaakt naar corporate recruitment bij AbnAmro. Vanuit de financiële dienstverleningshoek in 2011 de overstap gemaakt naar FMCG: via Accenture bij Unilever aan de slag gegaan. In 2015 overgestapt naar Coolblue, wát een leuke organisatie. Sinds november 2019 als Coördinator Recruitment bij Werken in Haaglanden. Een wereld van verschil tov de retail en FMCG, maar ook hier weer enorm naar mijn zin. WiH is een samenwerkingsverband tussen 8 gemeenten en het Hoogheemraadschap van Delfland. Samen met mijn directe collega’s van WiH èn de collega’s van de verschillende gemeenten aan de slag om nieuwe collega’s te verwelkomen.

Commercieel gestart als inkoper buitenland en bedrijfsleider groothandel. Vervolgens carriereswitch gemaakt naar P&O. Opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan bij de Politie. Afdelingen en projecten geleid, advisering, beleidsontwikkeling op het terrein van P&O. Laatste opdracht was de oprichting van een afdeling voor het werven, selecteren en opleiden van politiemensen. Enerverende job en veel parallellen met mijn huidige werk.

Na 8 jaar teamleider P&O bij Pijnacker-Nootdorp nu alweer 5 jaar aan de slag als programmamanager Werken in Haaglanden. De kracht van de regio uitdragen is vooral de kans voor medewerkers om te groeien binnen de eigen functie om deze vervolgens verder voor de regio in te zetten. Mooi dat onze organisaties dat belang inzien.