Carrièrebeurs 2016

Werken in Haaglanden

 

Dan ben je bij de VRH en de acht samenwerkende gemeenten in de regio Werken in Haaglanden aan het goede adres.

Werken bij één van de samenwerkende
gemeenten en VRH in Haaglanden betekent..

.. maatschappelijk betrokkenheid

Bij de gemeente en VRH doet je werk er daadwerkelijk toe. Je voegt direct of indirect waarde toe aan de maatschappij en je probeert het leven en werken voor mensen uit een stad, dorp en regio positief te beïnvloeden.


.. divers werk

Werken bij een gemeente en VRH betekent veel dynamiek. Waar een (commercieel) bedrijf vaak maar één specialisme heeft, heeft de gemeente en VRH een scala aan specialismen! Niet alleen het leveren van paspoorten is een taak van de gemeente, maar voor bijna alles wat er in een stad of dorp gebeurt, is de gemeente een gesprekspartner. De uitvoering van veel sociale voorzieningen, het waarborgen van een veilige, schone en aantrekkelijke woonomgeving en het stimuleren van een gezond ondernemersklimaat zijn een paar voorbeelden.De VRH staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor veiligheid en zorg binnen de regio Haaglanden. Zo’n divers werkterrein krijg je niet snel.

.. concrete resultaten

Werken bij de gemeente en VRH betekent werken voor een stad of dorp en je staat dicht bij de mensen waar je het uiteindelijk voor doet. Besluiten die je binnen op kantoor hebt bedacht, zie je uiteindelijk buiten ook echt terug.


.. een uitdagende context

De opdrachten waaraan je werkt zijn natuurlijk bepaald door de politiek, waardoor het lokale beleid, afhankelijk van de verkiezingsuitslag, ook nog eens kan wisselen. Daarbij komt dat je werkt voor het oog van kritische burgers, de publieke opinie en de media. Eventuele ervaren tekortkomingen aan de producten van de gemeente en VRH zullen dan ook niet onopgemerkt blijven. Dit maakt de gemeente en VRH als werkomgeving soms complexer, maar zeker ook interessanter en dynamischer.

Vacatures/Twitter