Coaches Werken in Haaglanden online

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen? Zit ik nog op de goede plek of ben ik toe aan een nieuwe uitdaging? Voor de beantwoording van dit soort vragen kun je binnen Haaglanden terecht bij één van de coaches. Zij ondersteunen je graag in je loopbaanontwikkeling en brengen je een stap verder.

Ligt je vraag op een ander gebied dan je loopbaanontwikkeling? Dan geven wij jou advies waar je terecht kunt met je vraag. De coach werkt met de TalentSpiegel. De TalentSpiegel richt zich op je ontwikkeling binnen je functie en laat zien welke type werkzaamheden goed bij jou passen.

Na het invullen van de vragen ontvang je een persoonlijke rapportage met informatie over je persoonlijke eigenschappen, loopbaanmotieven en ontwikkelmogelijkheden. De rapportage deel je met de coach. In één of twee gesprekken bespreken jullie het resultaat van de TalentSpiegel en zet je zelf de volgende stappen in je loopbaan.

Klik hier voor meer informatie over ‘Zelf aan de slag met je loopbaan’.

Benieuwd wie de coaches zijn? Klik hier.