Doe mee en beweeg!

In de WEEK VAN DE MOBILITEIT krijg je de kans om een ‘kijkje in de keuken’ te nemen bij een Haaglanden collega. Je gaat op bezoek bij jouw collega die hetzelfde werk doet. Of je gaat juist meekijken met een collega die in een andere functie werkt die jou interesseert. Wellicht vraag je jezelf weleens af hoe leuk het is om bij een andere organisatie in de regio te werken. Een organisatie die groter of juist kleiner is. Is die organisatie dan een aantrekkelijke werkgever voor jou? Die vraag wordt beantwoord tijdens de WEEK VAN DE MOBILITEIT.

Schrijf je nu in!

Ga naar www.deell.eu/trots en kies bij welke Haaglanden collega jij mee wilt kijken. Onze collega’s houden een interactieve presentatie, nemen je mee op pad, geven een workshop, laten je mee kijken op de werkplek. Kortom er is in deze week veel te beleven binnen iedere organisatie. Ook de gemeenten en VRH presenteren zich. Zij geven je een kijkje in de keuken van hun organisatie.

Onze collega’s laten zien waar ze trots op zijn in hun werk. Zij nemen de tijd om voor jou een leuk programma te organiseren. Laat ze niet in de steek en neem de moeite om te komen kijken. Ervaar hoe inspirerend bewegen is!

Je kunt jezelf inschrijven tot en met vrijdag 15 april 2016.

Borrel!

Als jij die kans pakt om te bewegen dan ben jij onze gast op donderdag 21 april van 14.00 tot 16.00 bij de Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) in Den Haag. Wij hebben Edmond Öfner uitgenodigd voor een presentatie over zijn spectaculaire avonturen op de Mount Everest en de Noordpool.

Öfner heeft zijn hele leven gewerkt met allerlei individuen en teams en is het voorbeeld van een echte teamworker. Een inspirerend verhaal!

Na de presentatie delen we met elkaar de ervaringen die we op doen tijdens de WEEK VAN DE MOBILITEIT.

Vragen?

Wil je meer weten over de WEEK VAN DE MOBILITEIT ? Neem dan contact op met je contactpersoon van je eigen organisatie.

Beweeg en neem een kijkje in de keuken!