Events 2017: workshop generatie XYZ / Frisse workshops / Congres IK

Wacht niet langer en schrijf je in! Plus: bekijk het filmpje van de inspiratiesessie X Y Z generaties.

Jong Haaglanden: workshop + borrel Generatie XYZ 31 augustus 2017 (GEWEEST)

Donderdag 31 augustus was er een inspiratiesessie over de X Y & Z generaties. Alle generaties waren vertegenwoordigd. Er zijn mooie ideeën en afspraken gemaakt. Daar gaan we wat mee doen! Nog even meegenieten: bekijk het filmpje!

De Frisse blik: Frisse workshops + borrel 28 september 2017

Ons regionaal adviesbureau maakt sprongen en die maken ze graag met alle (toekomstige) adviseurs onder de 35 jaar. Tijdens de bijeenkomst stellen zij zich nog een keer voor, volgen er 2 frisse workshops, kun je gelijk je interesse tonen voor de open adviesopdrachten, je inschrijven voor brainstormsessies in de regio en er is natuurlijk een borrel. Heb jij de uitnodiging al geaccepteerd?

PPH: congres IK als ondernemende ambtenaar november 2017

Deze projectgroep is op zoek naar ondernemende collega’s met lef! Vier gemeenten (werkorganisatie Duivenvoorde, Pijnacker–Nootdorp, Zoetermeer en Delft) zijn een experiment aangegaan om medewerkers meer ruimte te geven hun talenten regionaal in te zetten als Publiek Professional Haaglanden (PPH). Om meer collega’s te stimuleren om achter hun passie aan te gaan zijn de voorbereidingen voor het congres in november 2017 gestart. Het thema is: IK als ondernemende ambtenaar en/of manager)

Wacht niet langer en schrijf je in. Vragen? Stel ze aan mij.

Krista Sjardijn

ksjardijn@middendelfland.nl