Werken in Haaglanden. Jouw regio, jouw loopbaan

Bekijk alle vacatures

Directe impact op de bedrijfsvoering

Binnen het vakgebied bedrijfsvoering zit je dicht op het gemeentelijke vuur en zorg je dat alles op rolletjes loopt. Denk hierbij aan de (Financiële) Planning & Control, Personeel en Organisatie, Juridische Kwaliteitszorg, Informatie & Automatisering, Communicatie, Administratie, Interne Controle, etc. Met zoveel keuze zit er altijd wel een functie voor je bij! Benieuwd waar er kansen liggen voor jou? Kijk snel naar onze beschikbare vacatures binnen het vakgebied Bedrijfsvoering.

Bekijk alle vacatures binnen bedrijfsvoering in Haaglanden.

Altijd een baan die bij je past

Geen gemeente is hetzelfde en samen hebben we een werkgebied waar meer dan 1 miljoen mensen wonen. Binnen Haaglanden vind je dus altijd wel een uitdaging die past bij jouw wensen. Stippel je loopbaan maar uit, want Werken in Haaglanden biedt diverse soorten dienstverbanden op alle opleidingsniveaus en binnen uiteenlopende vakgebieden.

Hart voor Haaglanden

Een gemeente zet zich in voor de lokale samenleving. Jouw werk heeft dus een sociaal aspect. Voor ieder vakgebied geldt dat jouw talent en expertise op een manier bijdragen aan de maatschappij. Met Werken in Haaglanden kies je dus voor een loopbaan van betekenis. En de resultaten van jouw inspanningen zie en voel je direct in jouw eigen omgeving.

Doorgroeien en ontwikkelen

Samen hebben we als Haaglanden meer te bieden dan een gemeente alleen. En daar pluk jij de vruchten van. De drempel om te bewegen tussen gemeenten is laag, waardoor je jouw expertise zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Daarnaast zorgen we samen voor een breed aanbod aan opleidingen, cursussen, workshops en loopbaancoaching.

Maar er is nog meer...

  • Woon je ook in Haaglanden? Dan werk je altijd op (elektrische) fietsafstand.
  • Je bouwt een netwerk op waar je de rest van je carrière van profiteert.
  • Je behoudt je vaste aanstelling als je van baan wisselt binnen de deelnemende gemeenten.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan

Onze organisaties