Werken in Haaglanden. Jouw regio, jouw loopbaan

Bekijk alle vacatures

Bouwen aan de gemeente van morgen

De bouw van duurzame woonwijken, transformatie van winkelcentra en de renovatie van civiele kunstwerken. Maar ook: ondergrondse infra, watermanagement, duurzaamheid en de kwaliteit van lucht en geluid. De thema’s binnen het domein Bouwen en Wonen reiken verder dan het oog ziet (of niet ziet). Passende binnen het landschap met oog voor het grotere geheel wordt altijd ruimte ontdekt en gecreëerd voor vernieuwing. De vacatures variëren van een adviserende rol, tot plannen uitrollen of beleid maken. Of je nu stedenbouwkundige, projectleider of planeconoom bent, een ding is zeker: je schetst perspectieven voor de gemeente van morgen. Draag jij je steentje bij?

Bekijk alle Bouwen en Wonen vacatures.

Dit moet je in huis hebben

Als professional binnen het domein Bouwen & Wonen werk je aan maatschappelijke vraagstukken op het gebied van wonen, bouwen en samenleven. Dit betekent dat je naast een visionair ook oog moet hebben voor menselijk gedrag en maatschappelijke verhoudingen. Je hebt oog voor de verschillende belangen van mensen en partijen en gaat op zoek naar de overeenkomsten die hen verbinden. Met jouw enthousiasme weet jij anderen mee te nemen en ben jij de drijvende kracht achter (grootschalige) projecten. Je bent innovatief en niet bang om nieuwe wegen te bewandelen die nodig zijn om te komen tot succesvolle projecten. Ben jij de bouwer die we zoeken?

bouwen_wonen

Blijf jezelf ontwikkelen

Bij de gemeente krijg je niet alleen de kans om je binnen het vakgebied Bouwen en Wonen te ontwikkelen, maar ook op persoonlijk vlak. Heb jij de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende rol? Wil je graag een opleiding volgen? Dan ondersteunen we je daarin. Wil je juist de breedte verder verkennen? Alles is mogelijk. Wij geloven in een combinatie tussen goede begeleiding en zelf je ambities waarmaken. Kies je voor een Bouwen en Wonen functie in Haaglanden, dan kies je ook voor een rijk aanbod aan opleidingen, cursussen, workshops en loopbaancoaching. Zo kun jij bouwen aan gemeente van morgen en bouwen wij samen aan jouw carrière!

bouwen_wonen

Meer over werken in Haaglanden

Werken in Haaglanden, wat is dat nu precies? Het betekent dat je werkt bij één van de acht overheidsorganisaties uit ons netwerk. Van Wassenaar tot Delft en van Rijswijk tot Zoetermeer. Met zoveel verschillende organisaties en een werkgebied van meer dan één miljoen mensen, is er altijd wel een baan die bij jou past. Met vaste banen, tijdelijke klussen en een interne arbeidsmarkt die veel kansen biedt. Door te kiezen voor werk in Haaglanden kies je geen baan, maar een loopbaan!

Meer over werken in Haaglanden

bouwen_wonen

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan

Onze organisaties