Bouwen & Wonen in Haaglanden

Bekijk alle vacatures

Bouwen aan de gemeente van morgen

De bouw van duurzame woonwijken, transformatie van winkelcentra en de renovatie van civiele kunstwerken. Maar ook: ondergrondse infra, watermanagement, duurzaamheid en de kwaliteit van lucht en geluid. Binnen het bestaande landschap en met oog voor het grotere geheel, blijven we ruimte ontdekken en creëren voor vernieuwing. Of jij nu stedenbouwkundige, projectleider of planeconoom bent, één ding is zeker: je schetst perspectieven voor de gemeente van morgen. Draag jij je steentje bij?

Bekijk alle Bouwen en Wonen vacatures.

Dit moet je in huis hebben

Als professional binnen het domein Bouwen & Wonen werk je aan maatschappelijke vraagstukken. Je moet vooruit kunnen kijken, zonder het maatschappelijke aspect uit het oog te verliezen. Jij kent de verschillende belangen van mensen en partijen, en gaat op zoek naar de zaken die hen verbinden. Met jouw enthousiasme weet jij anderen mee te nemen en ben jij de drijvende kracht achter (grootschalige) projecten. Jij durft te vernieuwen en bent niet bang om nieuwe wegen te bewandelen. Ben jij de bouwer die we zoeken?

bouwen en wonen

Blijf jezelf ontwikkelen

Bij de gemeente krijg je niet alleen de kans om je binnen het vakgebied Bouwen en Wonen te ontwikkelen, maar ook op persoonlijk vlak. Heb jij de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende rol? Wil je graag een opleiding volgen? Dan ondersteunen we je daarin. Wil je juist de breedte verder verkennen? Alles is mogelijk. Wij geloven in een combinatie tussen goede begeleiding en zelf je ambities waarmaken. Kies je voor een Bouwen en Wonen functie in Haaglanden, dan kies je ook voor een rijk aanbod aan opleidingen, cursussen, workshops en loopbaancoaching. Zo kun jij bouwen aan gemeente van morgen en bouwen wij samen aan jouw carrière!

bouwen en wonen

Het verhaal van Lon Chi

“Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat er binnen de gemeente veel ruimte is om je als professional te ontwikkelen. De gemeente stimuleert ambitie”.

Lon vertelt hoe het is om als woningbouwregisseur bij de gemeente Zoetermeer te werken. Lees hier zijn hele verhaal.

Werken in Haaglanden

Meer over werken in Haaglanden

Werken in Haaglanden, wat is dat nu precies? Het betekent dat je werkt bij één van de negen overheidsorganisaties uit ons netwerk. Van Wassenaar tot Delft en van Rijswijk tot Zoetermeer. Met zoveel verschillende organisaties en een werkgebied van meer dan één miljoen mensen, is er altijd wel een baan die bij jou past. Met vaste banen, tijdelijke klussen en een interne arbeidsmarkt die veel kansen biedt. Door te kiezen voor werk in Haaglanden kies je geen baan, maar een loopbaan.

Meer over werken in Haaglanden

bouwen en wonen

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan

Onze organisaties