Finance bij Werken in Haaglanden

Bekijk alle vacatures

Tel uit je winst

Financiële analyses, prognoses en scenario’s: hoe complexer hoe beter, wat jou betreft. En naast jouw liefde voor cijfers, heb je ook een sterke maatschappelijke drive. Samen met je collega’s geef jij richting aan de financiële impact van (miljoenen)projecten en beleidsontwikkelingen bij de gemeente. Of bij een van de andere maatschappelijke organisaties in Haaglanden. Hier is voor elke financial winst te behalen, met vacatures voor uitvoerende rollen tot adviseurs en strategen. Wil jouw met kennis bijdragen aan het leven van duizenden burgers? Zet de stap en kies voor een financiële loopbaan binnen Haaglanden!

Bekijk hier alle financiële vacatures bij Werken in Haaglanden.

Dit moet je in huis hebben

Jij legt (cijfermatige) verbanden tussen ontwikkelingen in de samenleving en vertaalt dit naar inzichtelijke verhalen voor de interne organisatie. Je bent een verbinder en weet op het juiste moment, de juiste mensen aan te haken. Met jouw financiële expertise weet jij de besluitvorming richting te geven. In begrijpelijke taal, rekening houdend met standpunten en belangen van anderen. Dat is Finance in Haaglanden. Daarnaast ben je omgevingsbewust, flexibel, wilt resultaten behalen en staat stevig in je schoenen. Heb jij het in je?

Bekijk alle financiële vacatures in de regio Haaglanden.

Het verhaal van Néander

“In mijn rol ben ik organisator, verbinder, adviseur en financieel expert”.

Néander vertelt hoe het is om als Senior Financieel Adviseur bij de gemeente Leidschendam-Voorburg te werken. Dat is Finance in Haaglanden. Lees hier zijn hele verhaal.

werken_leidschendam_voorburg

Meer over werken in Haaglanden

Werken in Haaglanden, wat is dat nu precies? Het betekent dat je werkt bij één van de negen overheidsorganisaties uit ons netwerk. Van Wassenaar tot Delft en van Rijswijk tot Zoetermeer. Met zoveel verschillende organisaties en een werkgebied van meer dan één miljoen mensen, is er altijd wel een baan die bij jou past. Met vaste banen, tijdelijke klussen en een interne arbeidsmarkt die veel kansen biedt. Door te kiezen voor werk in Haaglanden kies je geen baan, maar een loopbaan!

Meer over werken in Haaglanden

finance_haaglanden

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan

Onze organisaties