Werken in Haaglanden. Jouw regio, jouw loopbaan

Bekijk alle vacatures

Handhaving

Het illegaal dumpen van afval in een natuurgebied, geluidsoverlast van een zuipschuit of hangjeugd die lachgas gebruiken op het schoolplein. De naleving van regels is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als medewerker handhaving ben je de ogen en oren van jouw gemeente en buurt. Jij zet je in om de gemeente leefbaar en veilig te houden. Je zorgt dat bedrijven en inwoners zich aan de regels houden op het gebied van: milieu, ruimtelijke ordening, veiligheid en openbare orde.

Altijd een baan die bij je past

Geen gemeente is hetzelfde en samen hebben we een werkgebied waar meer dan 1 miljoen mensen wonen. Binnen Haaglanden vind je dus altijd wel een uitdaging die past bij jouw wensen. Stippel je loopbaan maar uit, want Werken in Haaglanden biedt diverse soorten dienstverbanden op alle opleidingsniveaus en binnen uiteenlopende vakgebieden.

Hart voor Haaglanden

Een gemeente zet zich in voor de lokale samenleving. Jouw werk heeft dus een sociaal aspect. Voor ieder vakgebied geldt dat jouw talent en expertise op een manier bijdragen aan de maatschappij. Met Werken in Haaglanden kies je dus voor een loopbaan van betekenis. En de resultaten van jouw inspanningen zie en voel je direct in jouw eigen omgeving.

Doorgroeien en ontwikkelen

Samen hebben we als Haaglanden meer te bieden dan een gemeente alleen. En daar pluk jij de vruchten van. De drempel om te bewegen tussen gemeenten is laag, waardoor je jouw expertise zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Daarnaast zorgen we samen voor een breed aanbod aan opleidingen, cursussen, workshops en loopbaancoaching.

Maar er is nog meer...

  • Woon je ook in Haaglanden? Dan werk je altijd op (elektrische) fietsafstand.
  • Je bouwt een netwerk op waar je de rest van je carrière van profiteert.
  • Je behoudt je vaste aanstelling als je van baan wisselt binnen de deelnemende gemeenten.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan

Onze organisaties