Werken aan ICT in Haaglanden

Bekijk de vacatures

Maak het verschil!

Als ICT’er binnen de lokale overheid heb je een baan die er toe doet. Je helpt jouw thuiswerkende collega’s. Maar jij helpt ook inwoners, die door jouw inspanningen eenvoudig online een afspraak kunnen maken bij het gemeentehuis. En wat dacht je van de ondernemers die het zwaar hebben wegens de zoveelste lockdown? Dankzij jouw inzet werkt het aanvraagsysteem voor het steunpakket vlekkeloos. Met het doel en de gebruiker in het vizier, ga jij voor het hoogst haalbare. Niet alleen nu, maar voor de toekomst van onze organisaties.

finance_haaglanden

Is het wat voor jou?

Een ICT rol binnen één van onze aangesloten organisaties betekent: zelf invulling geven aan je rol en werken met de nieuwste technieken. Je expertise inzetten om systemen en applicaties beter te maken en gebruikers te helpen. Hoge eisen stellen aan de digitale dienstverlening en een bijdrage leveren aan de ICT infrastructuur. Klinkt dit als een mooie uitdaging? Dan is een ICT rol binnen Haaglanden wat voor jou! Onze organisaties werken hard aan het verbeteren en vernieuwen van de digitale dienstverlening. Deze verandering begint binnen de organisatie, het team, maar bovenal begint dit bij jou. Bekijk welke mogelijkheden er zijn binnen de regio.

Servicedesk medewerker Stefka - ICT in Haaglanden

Ontwikkelingen in onze regio: de digitale transformatie van de gemeente Westland

De gemeente Westland staat aan de vooravond van een digitale transformatie. Op alle niveaus wordt gebouwd aan vernieuwende en betrouwbare oplossingen die voldoen aan de hoge eisen die burgers, bedrijven en medewerkers stellen aan de digitale dienstverlening. Dit biedt een inspirerend en zeer veelzijdig werkveld boordevol ruimte voor jouw persoonlijke en professionele groei, werkplezier en een zichtbare bijdrage aan de toekomst van de gemeente.

Bekijk hoe jij hier een rol in kunt spelen!

 

Blijf jezelf ontwikkelen

Bij de gemeenten en het Waterschap krijg je niet alleen de kans om je binnen het vakgebied ICT te ontwikkelen, maar ook op persoonlijk vlak. Heb jij de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende rol of wil je je juist verder specialiseren? Alles is mogelijk. Wij geloven in een combinatie tussen goede begeleiding en zelf je ambities waarmaken. Kies je voor een ICT functie bij en van onze organisaties, dan kies je ook voor een rijk aanbod aan opleidingen, cursussen, workshops en loopbaancoaching. Bovendien kun je binnen de regio Haaglanden van organisatie veranderen, met behoud van je vaste contract. Kies niet zomaar een baan, maar ga voor een ICT loopbaan binnen Haaglanden!

Je nieuwe werkplek als ICT professional

Meer over Werken in Haaglanden

Werken in Haaglanden, wat is dat nu precies? Wij zijn een samenwerkingsverband tussen negen overheidsorganisaties. Van Wassenaar tot Delft en van Rijswijk tot Zoetermeer. Met zoveel verschillende organisaties en een werkgebied van meer dan één miljoen mensen, is er altijd wel een baan die bij jou past. Je komt direct in dienst bij een van onze negen organisaties, daarnaast zijn en tijdelijke klussen en een interne arbeidsmarkt die veel kansen biedt. Door te kiezen voor werk in Haaglanden kies je geen baan, maar een loopbaan!

Het verhaal van applicatiebeheerder Helma

Helma Wubben vertelt hoe het is om als applicatiebeheerder bij gemeente Westland te werken. Lees hoe zij met ICT het verschil maakt.

Wil je net als Helma een bijdrage leveren aan de digitale transformatie van de gemeente Westland? Bekijk de video en ontdek hoe jij daar een rol in kunt spelen!

ICT professional Helma - ICT in Haaglanden

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan

Onze organisaties