Werken als jurist in Haaglanden

Bekijk de vacatures

Als jurist bij onze organisaties is geen dag hetzelfde

’s Ochtends heb je een overleg over handhaving van reclameborden, ’s middags buig je je over de afvalstoffenverordening en tussendoor help je een collega met een vraag over het aanbestedingsrecht. Het zijn zomaar een paar onderwerpen waar jij je als jurist bij de gemeente mee bezighoudt. Jouw werkveld is de maatschappij en daarom ontzettend dynamisch. Het geeft je de kans om je vast te bijten in de meest uiteenlopende projecten waarbij je schakelt met veel verschillende partijen. Heb jij het in je?

Dit moet jij in huis hebben

Flexibel. Nieuwsgierig. Betrokken. Dat zijn de eigenschappen die je in huis moet hebben. Werken bij de gemeente is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Je moet je gemakkelijk aan kunnen passen in nieuwe situaties en veranderende tijden. Daarnaast ben je gebaat bij een brede interesse en de wil om nieuwe dingen te leren. Maar het belangrijkst is: een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Kortom: ben je flexibel, nieuwsgierig en betrokken? Dan is een juridische loopbaan in Haaglanden jou op het lijf geschreven.

Bekijk alle juridische vacatures in de regio Haaglanden.

Jurist_inhaaglanden

Blijf jezelf ontwikkelen

Bij onze negen overheidsorganisaties krijg je niet alleen de kans om je binnen het juridische vakgebied te ontwikkelen, maar ook op persoonlijk vlak. Heb jij de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende rol? Dan ondersteunen we je daarin. Wil je juist de breedte verder verkennen? Alles is mogelijk. Wij geloven in een combinatie van goede begeleiding en zelf je ambities waarmaken. Kies je voor een juridische loopbaan in Haaglanden, dan kies je ook voor een rijk aanbod aan opleidingen, cursussen, workshops en loopbaancoaching. Word jurist in Haaglanden!

jurist in Haaglanden

Het verhaal van Teamcoördinator Juridische Zaken Smahan

“Ik kan me haast geen leukere baan voorstellen dan werken voor een gemeente”.

Smahan vertelt hoe het is om als jurist bij de gemeente Midden-Delfland te werken. Lees hier haar hele verhaal.

jurist in Haaglanden

Meer over werken in Haaglanden

Werken in Haaglanden, wat is dat nu precies? Het betekent dat je werkt bij één van de negen overheidsorganisaties uit ons netwerk. Van Wassenaar tot Delft en van Rijswijk tot Zoetermeer. Met zoveel verschillende organisaties en een werkgebied van meer dan één miljoen mensen, is er altijd wel een baan die bij jou past. Met vaste banen, tijdelijke klussen en een interne arbeidsmarkt die veel kansen biedt. Door te kiezen voor werk in Haaglanden kies je geen baan, maar een loopbaan.

Meer over werken in Haaglanden

jurist in Haaglanden

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan

Onze organisaties