Werken als jurist in Haaglanden

Bekijk de vacatures

Als jurist bij de gemeente is geen dag hetzelfde

’s Ochtends heb je een overleg over handhaving van reclameborden, ’s middags buig je je over de afvalstoffenverordening en later op de dag help je een collega met een vraag over het aanbestedingsrecht. Het zijn zomaar een paar onderwerpen waar jij je als jurist bij de gemeente mee bezighoudt. Jouw werkveld is de maatschappij en daarom ontzettend dynamisch. Het geeft je de kans om je vast te bijten in de meest uiteenlopende projecten waarbij je schakelt met veel verschillende partijen. Heb jij het in je?

Dit moet jij in huis hebben

Flexibel. Nieuwsgierig. Betrokken. Dat zijn de eigenschappen die je in huis moet hebben. Werken bij de gemeente is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Je moet je gemakkelijk aan kunnen passen in nieuwe situaties of veranderende tijden. Daarnaast ben je gebaat bij een brede interesse en de wil om nieuwe dingen te leren. Maar wat vooral van belang is: een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Kortom: ben je flexibel, nieuwsgierig en betrokken? Dan is een juridische loopbaan in Haaglanden jou op het lijf geschreven.

Bekijk alle juridische vacatures in de regio Haaglanden.

jurist in Haaglanden

Blijf jezelf ontwikkelen

Bij de gemeente krijg je niet alleen de kans om je binnen het juridische vakgebied te ontwikkelen, maar ook op persoonlijk vlak. Heb jij de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende rol? Dan ondersteunen we je daarin. Wil je juist de breedte verder verkennen? Alles is mogelijk. Wij geloven in een combinatie tussen goede begeleiding en zelf je ambities waarmaken. Kies je voor een juridische loopbaan in Haaglanden, dan kies je ook voor een rijk aanbod aan opleidingen, cursussen, workshops en loopbaancoaching. Word jurist in Haaglanden!

jurist in Haaglanden

Meer over werken in Haaglanden

Werken in Haaglanden, wat is dat nu precies? Het betekent dat je werkt bij één van de acht overheidsorganisaties uit ons netwerk. Van Wassenaar tot Delft en van Rijswijk tot Zoetermeer. Met zoveel verschillende organisaties en een werkgebied van meer dan één miljoen mensen, is er altijd wel een baan die bij jou past. Met vaste banen, tijdelijke klussen en een interne arbeidsmarkt die veel kansen biedt. Door te kiezen voor werk in Haaglanden kies je geen baan, maar een loopbaan!

Meer over werken in Haaglanden

Werken in Haaglanden

Het verhaal van jurist Renate

Renate Kool vertelt hoe het is om als jurist bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp te werken. Lees hier haar hele verhaal.

jurist in Haaglanden

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan

Onze organisaties