Leidschendam-Voorburg

Bekijk alle vacatures

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Werken bij de gemeente Leidschendam-Voorburg betekent werken voor een sociale en ondernemende gemeente. Samen werken we aan de ambitie om onze inwoners, bedrijven en instellingen van de best mogelijke dienstverlening te voorzien. Hier word je geprikkeld om elke dag net wat anders naar je werk te kijken. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Wil je alvast een kijkje nemen op je nieuwe werkplek? Dat kan hier

Alle vacatures van de gemeente Leidschendam-Voorburg vind je hier.

Altijd een baan die bij je past

Geen gemeente of waterschap is hetzelfde en samen hebben we een werkgebied waar meer dan 1 miljoen mensen wonen. Binnen Haaglanden vind je dus altijd wel een uitdaging die past bij jouw wensen. Stippel je loopbaan maar uit, want op het Werken in Haaglanden platform vind je diverse soorten dienstverbanden op alle opleidingsniveaus en binnen uiteenlopende vakgebieden.

Hart voor Haaglanden

Onze organisaties zetten zich in voor de lokale samenleving. Jouw werk heeft dus een sociaal aspect. Voor ieder vakgebied geldt dat jouw talent en expertise op een manier bijdragen aan de maatschappij. Kies voor een loopbaan van betekenis en zie het resultaat van jouw inspanningen direct in jouw eigen omgeving.

Doorgroeien en ontwikkelen

Samen hebben we als Haaglanden meer te bieden dan een gemeente of waterschap alleen. En daar pluk jij de vruchten van. De drempel om te bewegen tussen onze organisaties is laag, waardoor je jouw expertise zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Daarnaast zorgen we samen voor een breed aanbod aan opleidingen, cursussen, workshops en loopbaancoaching.

Maar er is nog meer...

  • Woon je ook in Haaglanden? Dan werk je altijd op (elektrische) fietsafstand.
  • Je bouwt een netwerk op waar je de rest van je carrière van profiteert.
  • Je behoudt je vaste aanstelling als je van baan wisselt binnen de deelnemende gemeenten.

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan

Onze organisaties