Werken aan Mobiliteit in Haaglanden

Bekijk de vacatures

Jouw baan als onmisbare schakel

De toekomst van het openbaar vervoer. Meer veiligheid in het verkeer. Het versterken van het goederenvervoer per weg, spoor of water. Gezondheidsthema’s zoals luchtkwaliteit en geluidsoverlast. Een greep uit de onderwerpen waar je je binnen het vakgebied Mobiliteit mee bezig houdt. De vacatures variëren van een adviserende rol, tot plannen uitrollen of beleid maken. Vervoer en infrastructuur zijn onmisbare schakels binnen en tussen gemeenten, dus één ding is zeker: bij Mobiliteit in Haaglanden werk je aan projecten met maatschappelijke impact. Iets voor jou?

Mobiliteit in Haaglanden

Dit moet jij in huis hebben

Werkend aan Mobiliteit sta je midden in de samenleving. Gemeentelijke beslissingen op het gebied van vervoer of verkeer kunnen ingrijpend zijn en wat in de buurt gebeurt, gaat de burger aan het hart. Daarom is het belangrijk dat jij sterk in je schoenen staat en een goede dosis inlevingsvermogen meebrengt. Je werkt samen met uiteenlopende partijen en krijgt te maken met situaties waarin verschillende belangen te behartigen zijn. Een flexibele instelling en goede communicatie komen je daarbij goed van pas. Werk jij mee aan de Mobiliteit in Haaglanden?

Mobiliteit in Haaglanden

Blijf jezelf ontwikkelen

Bij de gemeente krijg je niet alleen de kans om je binnen het vakgebied Mobiliteit te ontwikkelen, maar ook op persoonlijk vlak. Heb jij de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende rol? Dan ondersteunen we je daarin. Wil je juist de breedte verder verkennen? Alles is mogelijk. Wij geloven in een combinatie tussen goede begeleiding en zelf je ambities waarmaken. Kies je voor een mobiliteitsfunctie in Haaglanden, dan kies je ook voor een rijk aanbod aan opleidingen, cursussen, workshops en loopbaancoaching.

mobiliteit_in_haaglanden_persoonlijke_ontwikkeling

Meer over werken in Haaglanden

Werken in Haaglanden, wat is dat nu precies? Het betekent dat je werkt bij één van de acht overheidsorganisaties uit ons netwerk. Van Wassenaar tot Delft en van Rijswijk tot Zoetermeer. Met zoveel verschillende organisaties en een werkgebied van meer dan één miljoen mensen, is er altijd wel een baan die bij jou past. Met vaste banen, tijdelijke klussen en een interne arbeidsmarkt die veel kansen biedt. Door te kiezen voor werk in Haaglanden kies je geen baan, maar een loopbaan!

Werken in Haaglanden

Het verhaal van adviseur Mobiliteit Annemarie

Annemarie Bakker vertelt hoe het is om als strategisch adviseur Mobiliteit in Zoetermeer te werken. Lees haar verhaal.

Wil jij werken aan de Mobiliteit in Haaglanden? Bekijk dan onze openstaande Mobiliteits vacatures.

Mobiliteit_in_Haaglanden

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan

Onze organisaties