Werken in het Sociaal Domein in Haaglanden

Bekijk alle vacatures

Werk met maatschappelijke impact

Hoe kom ik uit de schulden? Kan ik straks nog thuis wonen? Hoe kom ik weer aan het werk? Met dit soort praktische levensvragen krijg jij als professional binnen het Sociaal Domein te maken. Burgers die het zelf even niet redden, kloppen bij de gemeente aan. Aandacht is het toverwoord voor jouw werk in het sociaal domein. Door goed te luisteren, kom je samen met de mensen tot passende oplossingen. Dat kan in diverse rollen, van een adviserende, beleidsmatige tot een uitvoerende rol. In elke rol ben jij het luisterend oor voor de burger. Heb jij hier wel oren naar?

Bekijk de vacatures binnen het sociaal domein van Werken in Haaglanden hier.

Dit moet je in huis hebben

Jij helpt graag mensen op weg naar een toekomst met perspectief. Dat vraagt heel veel aandacht. Of het nu gaat om mensen met een zorgvraag, schulden of gezinsproblemen: het begint met er voor ze zijn. Binnen het Sociaal Domein is de behoefte aan inlevende en goed opgeleide professionals groot. Onze wmo-consulenten, schuldhulpverleners en jeugdconsulenten hebben een groot hart en staan voor de burgers klaar. Sta jij er ook zo in? Help mee en geef mensen weer een toekomst! Dat is werken in het sociaal domein Haaglanden.

Bekijk de vacatures binnen het sociaal domein van Werken in Haaglanden.

Vacatures Pijnacker-Nootdorp

Laura van ‘t Loo - werkconsulent jongeren

‘Binnen het Sociaal Domein krijg je te maken met inwoners van Rijswijk die ondersteuning nodig hebben op verschillende leefgebieden. Ik vind het mooi om deze mensen te kunnen helpen’

Laura vertelt hoe het is om als werkconsulent jongeren bij de gemeente Rijswijk te werken. Dat is werken in het sociaal domein Haaglanden. Lees hier haar hele verhaal.

vacatures gemeente Rijswijk

Meer over werken in Haaglanden

Werken in Haaglanden, wat is dat nu precies? Het betekent dat je werkt bij één van de negen overheidsorganisaties uit ons netwerk. Van Wassenaar tot Delft en van Rijswijk tot Zoetermeer. Met zoveel verschillende organisaties en een werkgebied van meer dan één miljoen mensen, is er altijd wel een baan die bij jou past. Met vaste banen, tijdelijke klussen en een interne arbeidsmarkt die veel kansen biedt. Door te kiezen voor werk in Haaglanden kies je geen baan, maar een loopbaan!

Meer over werken in Haaglanden

jurist_haaglanden

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan

Onze organisaties