Administratief medewerker Personeelsadministratie

Klus
- Naaldwijk - 16 uur

Omschrijving

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Bedrijfsvoering
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster zorgen voor solide bedrijfsvoering. Het cluster voorziet hiertoe in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van de andere clusters op alle taakvelden van bedrijfsvoering (personeel, financiën, informatievoorziening, automatisering, belastingen, juridische en facilitaire zaken). Met de klantvraag centraal werken zij aan integrale oplossingen en wordt er aangestuurd vanuit de 1ste , 2de en 3de lijn.

Taakveld
Je komt te werken in het taakveld Financiële Administratie en Informatievoorziening (FAI). Dit taakveld is verantwoordelijk voor de centrale financiële administratie, inclusief de personeels- en salarisadministratie van de gemeente Westland. Naast de reguliere (vakinhoudelijke) taken houdt team FAI zich ook bezig met het optimaliseren van processen op het gebied van digitalisering en de professionalisering van (financiële) administratie en de daarbij behorende processen.

Als medewerker personeels- en salarisadministratie ga je bezig houden met de volgende werkzaamheden:
• het opstellen van eenvoudige brieven
• het archiveren van stukken
• het invoeren van externe medewerkers in het personeelsinformatiesysteem en het aanvragen van accounts
• andere voorkomende werkzaamheden

Gevraagde kennis / ervaring

Wij zoeken een collega die ervaring heeft met administratieve werkzaamheden, enige kennis heeft van arbeidsvoorwaarden (MBO-niveau) en die bekend is met diverse computerprogramma's. Daarnaast ben je:
• nauwkeurig en accuraat
• gedreven en klantgericht
• gevoel voor ondersteuning
• goed kunnen samenwerken
• flexibel inzetbaar indien nodig.

Wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Peter Boelens, teammanager via telefoonnummer 0174 67 2620, of Hannie Bot, coördinator PSA, via telefoonnummer 0174 67 3326

Je reactie kun je mailen tot 15 november 2020 o.v.v. medewerker PSA naar Tamara van der Spek, tmvdspek@gemeentewestland.nl

Belangrijke informatie

Start op 1 december 2020 - Eindigt op 1 juni 2021
Aantal uren per week: 16
Locatie: Naaldwijk

Reageren

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze klus? Neem direct contact op via: tmvdspek@gemeentewestland.nl.