Administratief medewerker Rechtsbescherming

Klus
- Delft - 20 uur

Omschrijving

Als administratief medewerker Rechtsbescherming ben je de spin in het web van het proces van bezwaarbehandeling. Je levert de logistieke en administratieve ondersteuning van de externe Adviescommissie voor bezwaarschriften en de juridisch adviseurs rechtsbescherming. Deze collega’s treden op als secretaris van de Adviescommissie voor bezwaarschriften en als voorzitter bij bezwaarzaken die via ambtelijk horen worden afgehandeld.

Tot je taken behoren:
• Je verwerkt inkomende bezwaarschriften van burgers en bedrijven in de administratie en je organiseert de hoorzittingen van de Adviescommissie voor bezwaarschriften.
• Je houdt je bezig met het verwerken van de post, het verstrekken van mondelinge en schriftelijke informatie, het beheer van agenda’s en zittingsroosters, het bijhouden van de bezwaarschriftenadministratie en het samenstellen en verzenden van de bezwaardossiers.
• het afstemmen met collega’s van andere afdelingen die ook bij het proces rechtsbescherming zijn betrokken over de behandeling van bezwaarschriften.

Gevraagde kennis / ervaring

Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en kunt goed plannen en organiseren. Daarnaast heb je affiniteit met het juridisch werkveld. Je kunt goed samenwerken en bent in staat om een goede relatie met anderen te onderhouden, ook als je hen moet aanspreken op het nakomen van afspraken.
Ervaring bij ondersteuning van de behandeling van bezwaarschriften is een pré, maar niet vereist. We willen ambitieuze collega’s juist graag de kans bieden om ervaring op te doen en kennis te maken met de werkzaamheden van een administratief medewerker rechtsbescherming.
Andere eisen:
• Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde juridisch-administratieve of secretariële opleiding.
• Je hebt kennis van en ervaring met MS Office en andere kantoorautomatisering (ervaring met Verseon is een pré).
• Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare administratieve functie.

Een klus bevordert talentontwikkeling, maakt medewerkers breder inzetbaar en vergroot mobiliteit. Iemand hoeft dus niet gelijk 100% geschikt te zijn. Mochten er meerdere belangstellenden voor een klus zijn, dan kan het natuurlijk wel zijn dat de meest geschikte (qua best aansluitende kennis en ervaring) kandidaat gekozen wordt.
Deze klus biedt je de uitgelezen mogelijkheid om je kennis en ervaring te verbreden of te verdiepen.

Belangrijke informatie

Start op 24 mei 2020 - Eindigt op 28 augustus 2020
Aantal uren per week: 20
Locatie: Delft

Reageren

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze klus? Neem direct contact op via: jvluijk@delft.nl.