Ambtenarij van A tot Z: wil jij wat vertellen over je werk?

Klus
- Werklocatie of vanuit huis - 2 uur

Omschrijving

Werken in Haaglanden is op zoek naar jou

Voor de social media (Instagram en Facebook) van Werken in Haaglanden zijn wij op zoek naar collega’s die graag iets willen vertellen en/of willen laten zien van hun werk. Voor nu zijn we op zoek naar collega’s met een functienaam die begint met een A, B, C, D, E, F, G of H. Denk bijvoorbeeld aan:

Functie
A Adviseur communicatie
B Buitengewoon ambtenaar
C civiel technisch medewerker
D DIV medewerker
E Economische zaken
F Financieel adviseur
G Griffier
H H4 sociaal Domein

 

Wat is de bedoeling?

Op onze socials vind je post, stories en hoogtepunten. Onze volgers zien hier onze vacatures, links naar blogs & vlogs, interviews, nieuwtjes en we laten graag collega’s zien die trots zijn op hun werk, projecten en werkgever. Voor de rubriek ‘Ambtenarij van A – Z’ zoeken wij collega’s die een verhaal willen vertellen over hun werk. Met foto’s en korte filmpjes (je hoeft er niet zelf op te staan, je mag ook laten zien wat je tegenkomt in je werk) leg je uit wat jouw werk inhoud en wat het voor jou betekent.

Wanneer

Heb jij een functie die begint met 1 van deze letters en lijkt het je een leuk idee? Ik neem graag contact met je op om alles uit te leggen, je voorbeelden te laten zien en om je tips te geven. Graag zo snel mogelijk. We beginnen met de A en om de 3 weken gaan we naar een andere letter.

Gevraagde kennis / ervaring

Jouw functie begint met de letter A, B, C, D, E, F, G of H. Je vindt het leuk om iets te laten zien over je werk met foto's en korte video's. Je hebt een passie voor je werk en je wilt dit graag overbrengen op een toekomstige sollicitant en volger van onze socials. Fijner om het met een collega te doen? Geen probleem.

Belangrijke informatie

Start op 16 oktober 2020 - Eindigt op 31 december 2020
Aantal uren per week: 2
Locatie: Werklocatie of vanuit huis

Reageren

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze klus? Neem direct contact op via: krista@werkeninhaaglanden.nl.