Bijzonder Controleur Basisregistratie Persoonsgegevens (BRP) (36 uur)

Klus
- Delft - 36 uur

Omschrijving

Verzamelen en onderzoeken van registratie- en persoonsgegevens op fraude, aankaarten van onveilige woonsituaties en het opsporen van zorgmijders. Als Bijzonder Controleur BRP ben jij medeverantwoordelijk voor een kwalitatief correcte registratie van adressen in de Basisregistratie Persoonsgegevens en het verminderen van fraude met voorzieningen. Hiervoor werk je nauw samen met relevante partijen binnen en buiten de gemeentelijke organisatie. Administratief houd je je onder andere bezig met het muteren, verzamelen, controleren en beheren van gegevens ten behoeve van de BRP. Naast het administratieve gedeelte ga je als toezichthouder ook op huisbezoek om de feitelijke woonsituatie te toetsen, leg je jouw bevindingen vast in een rapportage en stel je aan de hand hiervan een besluitvorming op.

In het kader van het project Landelijke Aanpak Adreskwaliteit (LAA) is binnen gemeente Delft een tijdelijk projectteam opgericht. In de nieuwe functie van Bijzonder Controleur BRP maak je onderdeel uit van dat projectteam binnen de afdeling Vergunningen Handhaving en Toezicht . Je werkt samen met collega’s van andere afdelingen waaronder Informatietechnologie team Basisregistraties en Samenleving.

Gevraagde kennis / ervaring

Je belangrijkste competenties? Communicatief sta je sterk in je schoenen, je hebt doorzettingsvermogen en bent doortastend. Als het om de administratie gaat, ga jij tot het uiterste in het opsporen van misstanden en los je deze zelfstandig op. Ook zijn we op zoek naar een echte teamspeler die goed kan samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen.

Andere eisen:
- Je hebt een MBO4 opleiding afgerond.
- Je hebt ervaring met het afleggen van huisbezoeken en het administratief verwerken hiervan.
- Je hebt aantoonbaar ervaring met administratieve werkzaamheden en het werken met verschillende applicaties, waaronder Key2Burgerzaken en
- Je hebt ervaring met het uitvoeren van adresonderzoeken in de BRP
- Je beheerst de Engelse taal; meerdere talen is een pre.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs-B

Belangrijke informatie

Start op 22 maart 2020 - Eindigt op 31 december 2020
Aantal uren per week: 36
Locatie: Delft

Reageren

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze klus? Neem direct contact op via: pvgeenen@delft.nl.