Coach Werken in Haaglanden

Klus
- Regio Haaglanden en Online - 4 uur

Omschrijving

Ben jij de ervaren en gecertificeerde coach voor ons coachteam Werken in Haaglanden?

Sinds 2019 bieden wij medewerkers coaching aan op het terrein van talent- en loopbaan. Onze coaching is gericht op het bevorderen van groei en mobiliteit van onze medewerkers voor onze organisaties binnen de regio Haaglanden. Samen met drie collega-coaches uit de regio zorg je voor het oppakken van de vraag naar coaching. In 2021 gaan we aan de slag met E-Coaching, zodat we de afstanden beter kunnen overbruggen. Ook de kwaliteit van de coaching is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Door regelmatige supervisiebijeenkomsten hou je elkaar professioneel scherp en maak je elkaar beter.

Werken in Haaglanden

Werken in Haaglanden is een samenwerkingsverband tussen acht gemeenten en het Hoogheemraadschap Delfland. We werken samen op het gebied van arbeidsmarkt, loopbaan en ontwikkeling voor alle medewerkers.Alle medewerkers kunnen zich inschrijven voor coaching via ons platform Werkeninhaaglanden.nl. Afgelopen jaar hebben zich meer dan 50 collega’s gemeld voor een traject.

Coaching Werken in Haaglanden

Dit traject start altijd met een intake om vast te stellen of coaching via ons functioneel is. Als dat zo is, starten we met een test als basis voor het afgesproken traject. Vervolgens worden afhankelijk van het traject gesprekken gevoerd. Uiteindelijk wordt het traject afgesloten via een aparte evaluatie. De twee trajecten worden gewaardeerd op 4,3 (loopbaancoaching) en 4,7 (talentcoaching) op een schaal van 5.0 door onze coachees. Dit niveau willen we in 2021 natuurlijk minimaal vasthouden. In 2021 wordt een uitbreiding verwacht van de vraag naar coaching. Omgekeerd betekent het dat we op zoek zijn naar een nieuwe coach.

Coach Werken in Haaglanden

Gezien het huidige team en de opdracht 2021 zijn we op zoek naar een coach die direct inzetbaar is als talent- en loopbaancoach. Een gecertificeerde coach met recente ervaring is de basis. Daarbij is certificering voor TMA een pre. Gezien de samenstelling van het team is er een voorkeur voor een man. Gezien de ontwikkeling richting E-Coaching in 2021 zoeken we een coach met een positieve grondhouding voor deze ontwikkeling. Mooiste is natuurlijk een coach die zich hierin al heeft geprofessionaliseerd via een opleiding en in praktijk heeft gebracht.

Coaching bij Werken in Haaglanden doe je naast je bestaande werk. Voor deze ‘klus’ word je gedetacheerd voor vier uur per week naar Werken in Haaglanden. De inzet van deze uren stem je af op je eigen werk en op de vraag van de coachee.

Reizen binnen de regio wordt zeker van je gevraagd, maar in principe komt de coachee naar jou toe en/of coach je via je beeldscherm.

Je bent innovatief, nieuwsgierig, gaat graag op onderzoek uit en je vindt het leuk en spannend om dingen uit te proberen

Je bent een teamplayer, zelfstandig, proactief, bent positief ingesteld en je durft de vrijheid die je krijgt te pakken. En, als coach ben je onbevooroordeeld, ontwikkelingsgericht, verbindend en empathisch.

Contact

Wil je meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Jaco Hoogendoorn (Programmamanager Werken in Haaglanden) via telefoonnummer 06-22924320. Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in de omschrijving? Overtuig ons ervan dat jij de juiste kandidaat bent en stuur je motivatie en je CV naar contact@werkeninhaaglanden.nl

We kijken uit naar onze kennismaking!

 

Gevraagde kennis / ervaring

Een gecertificeerde coach met recente ervaring is de basis. Daarbij is certificering voor TMA een pre.

Belangrijke informatie

Start op 13 januari 2021 - Eindigt op 31 december 2021
Aantal uren per week: 4
Locatie: Regio Haaglanden en Online

Reageren

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze klus? Neem direct contact op via: contact@werkeninhaaglanden.nl.