Fotomodellen gezocht voor arbeidsmarktcampagne in mei

Klus
- Op een locatie bij jou in de buurt - 2.5 uur

Omschrijving

Voor een nieuwe arbeidsmarktcampagne die we eind mei gaan lanceren, is Werken in Haaglanden op zoek naar “modellen”. Het gaat hier om een Linkedin campagne waarbij we ons richten op de vakgebieden: Juridisch, Mobiliteit/verkeer en Bouwen & Wonen *. Doel van de campagne is om deze vakgebieden in het zonnetje te zetten en professionals binnen deze vakgebieden gericht te benaderen in de hoop dat zij een overstap maken naar een functie binnen 1 van onze organisaties.

Wij zoeken per vakgebied 1 a 2 modellen die het leuk vinden om buiten op de foto te gaan. Het liefst met projecten waar je voor de gemeente aan gewerkt hebben. De fotograaf is geregeld en het fotomoment staat gepland voor 12, 13 en 14 mei. We houden ons keurig aan alle regels en richtlijnen waardoor het voor iedereen veilig is.

Vragen? Stel ze aan mij!
Krista Sjardijn – 06 24448314 – krista@werkeninhaaglanden.nl

 

* Wil jij wel ons model worden maar werk je niet in de drie genoemde vakgebieden? Dan wil ik wel graag in contact komen met jou. De contracten met onze huidige modellen loopt af. Dit betekent dat wij de site www.werkeninhaaglanden.nl in oktober/november vernieuwen met mooie nieuwe foto’s en verhalen. Super als jij ons hierbij wilt helpen!

Gevraagde kennis / ervaring

- Je bent werkzaam in een functie in de vakgebieden Juridisch, Mobiliteit / Verkeer of Bouwen en Wonen en je vindt het leuk dit te laten zien en hier kort iets over te vertellen.
- Je weet zelf een mooie locatie waarbij jouw werk goed tot uiting komt.
- Je vindt het goed dat wij de foto's, een kort verhaal of een quote gebruiken op social media en op de site www.werkeninhaaglanden.nl
- je bent beschikbaar op dinsdag 12, woensdagochtend 13 of donderdag 14 mei

Belangrijke informatie

Start op 12 mei 2020 - Eindigt op 14 mei 2020
Aantal uren per week: 2.5
Locatie: Op een locatie bij jou in de buurt

Reageren

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze klus? Neem direct contact op via: ksjardijn@middendelfland.nl.