Veilig samenwerken

Klus
- Rijswijk (in overleg ook eigen werkplek) - 8 uur

Omschrijving

We hebben in Rijswijk onvoldoende zicht op de afspraken die we binnen onze samenwerkingsverbanden gemaakt hebben over informatiebeveiliging. Dat bleek bij de evaluatie van het informatiebeveiligingsbeleid. Deze klus is erop gericht om daar meer grip op te krijgen.

Jij doet een inventarisatie van de bestaande samenwerkingsverbanden en afspraken die binnen onze samenwerkingsverbanden zijn gemaakt over informatiebeveiliging. Wanneer uit de resultaten blijkt dat er onvoldoende afspraken gemaakt zijn, werk je samen met de verantwoordelijke teams en samenwerkingspartners een standaardset van afspraken uit.

Aantal uren per week & doorlooptijd: De werkuren per week zijn bespreekbaar. Het betreft een klus van 1 maand bij een inzet van 8 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging met 3 maanden. Dit laatste is van toepassing wanneer uit de inventarisatie blijkt dat er onvoldoende afspraken zijn gemaakt.

 

Gevraagde kennis / ervaring

Voor de uitvoering van deze klus is geen specifieke kennis en ervaring nodig. Het helpt wel als je affiniteit hebt met het onderwerp informatiebeveiliging. Er wordt een beroep gedaan op je talent om dingen uit te zoeken en om projectmatig samen te werken.

Belangrijke informatie

Start op 10 juli 2018 - Eindigt op 30 september 2018
Aantal uren per week: 8
Locatie: Rijswijk (in overleg ook eigen werkplek)

Reageren

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze klus? Neem direct contact op via: PVDVAATE@rijswijk.nl.