Coaches Werken in Haaglanden

Ga jij aan de slag met je loopbaan? Dan helpen de coaches je daar graag bij! DOE met TROTS daar waar je GOED in bent!

 

Wil je weten voor talenten je hebt en wat je daar vervolgens mee kunt in je werk? Of wil je weten wat je volgende stap in je loopbaan gaat zijn? Wist je dan dat je gratis terecht kunt bij één van de vier loopbaancoaches van Werken in Haaglanden? Door te luisteren en vragen te stellen, helpen zij je om inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wilt en hoe je daar komt. Dit doen we zowel online als in face to face gesprekken.

Wat kan een loopbaancoach bieden?

Een coach helpt je om afstand te nemen van de situatie en om uit te zoomen. Dit zorgt ervoor dat je vanuit een ander perspectief kijkt naar je hulpvraag en je eigen gedrag. Het inschakelen van een coach zorgt ervoor dat jij ruimte krijgt in je hoofd om tot ‘out of the box’ oplossingen te komen. Het antwoord zit altijd in jezelf. De coach helpt je bij het vinden van het antwoord.

In tegenstelling tot een opleiding of training, waarbij het meestal gaat over het vergaren van specifieke kennis, gaat het bij coaching om het ontwikkelen van duurzaam en effectief gedrag, bewustzijn of zelfvertrouwen. Het gewenste positieve gedrag kan je vervolgens helpen om zaken in de werk- of privésfeer effectiever aan te pakken. Coaching is de meest persoonlijke manier van leren. Ontdek wat een coach voor jou kan betekenen.

Na een intakegesprek zijn er twee trajecten mogelijk (afhankelijk van jouw coachvraag).

  • Talentontwikkeling (2 gesprekken). Bij een Talentontwikkelingtraject kan er gebruik worden gemaakt van de TalentSpiegel van het A &O fonds gemeenten. De TalentSpiegel helpt je bij het nadenken over jouw werk en ontwikkeling en geeft ook inzicht in jouw talenten..
  • Loopbaanontwikkeling (5 gesprekken). Bij een loopbaantontwikkeling traject kan er gebruik worden gemaakt van de TMA (Talent Motivatie Analyse). De TMA Talentenanalyse geeft inzicht in talenten, leerstijl, ontwikkelingsmogelijkheden, effectief communicatiegedrag en de ideale werkomgeving.

Adviesgesprek

Bij de coaches kun je ook een kort adviesgesprek aanvragen. Bijvoorbeeld om gewoon even te sparren of voor advies over je cv of LinkedIn.

In de video ontdek je wat loopbaancoaching via Werken in Haaglanden voor jou kan betekenen.

Heb je hier interesse in? Vul dan hieronder het formulier in. De coach neemt dan contact met je op om de opties met je te bespreken.

Doorgroeien, ontwikkelen of wil je gewoon eens praten over je werk…..? Neem dan contact op door je gegevens hieronder in te vullen. De coaches van Werken in Haaglanden stellen zich hieronder ook graag aan je voor.

Ilze Groenewegen

Midden-Delfland

Ik ben Ilze Groenewegen en werk als HR adviseur bij de gemeente Midden-Delfland.

Ik begeleid collega’s in hun loopbaan en coach trainees binnen onze organisatie. Hierbij gebruik ik met veel plezier mijn levens- en werkervaring. Eén van mijn talenten is luisteren. Ik spiegel wat ik zie en hoor. Wanneer ik op jouw pad kom, loop ik graag met je mee om je verder te brengen. Ik ondersteun je om zicht te krijgen op wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Ik vind het belangrijk dat je werk doet wat bij je past, waar je blij van wordt en waar je veel voldoening uit haalt.

Ik ben gecertificeerd voor de Talentspiegel.

Inge Haye

Zoetermeer

Mijn naam is Inge Haye, aangenaam!

Ik krijg veel energie door mensen te helpen een stap te zetten in hun ontwikkeling. Daarom werk ik, naast projectmanager bij de Gemeente Zoetermeer, als life- en loopbaancoach. Ik help collega’s met vraagstukken in hun persoonlijke leven en op werkgebied.

Mijn werkwijze is resultaatgericht. Ik help je graag met het helder krijgen van jouw doelen en hoe je deze zelf kunt bereiken. Onze gesprekken gaan diep waar nodig en met humor waar het kan.

Suzanne den Hollander

Westland

Mijn naam is Suzanne den Hollander, een positieve en gecertificeerde loopbaancoach die altijd bereid is een stapje 👟 extra voor jou en mét jou te nemen. Ik wil, of je nou trainee, stagiair of 30, 40, 50, of 60 bent, graag met je meedenken over jouw toekomst. Een traject wordt na een intakegesprek gevolgd door de Talentspiegel of de TalentenMotivatieAnalyse (TMA). Na de intake bekijken we hoe jij de regie over je leven en/of loopbaan kunt pakken, ik probeer dit altijd op maat te doen, daarom is elk traject bij mij een beetje anders.

Als coach voor Werken in Haaglanden vind ik het fijn om collega’s te motiveren en enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen. Even inzoomen op jezelf, nadenken over je talenten en sterke punten. Doe je eigenlijk wel waar je goed in bent of is er meer mogelijk? Haal jij het beste uit jezelf? Of heb je misschien wel meer talenten dan je denkt? Wanneer je op je best bent vliegt de tijd, krijg je veel energie en kun je ergens écht goed in worden.

Mijn specialisaties zijn de elementenvierhoek (loopbaaninstrument), succesvol solliciteren, LinkedIn en een moderne up-to-date cv maken, ik geef over deze onderwerpen ook workshops. Je kunt als je dat wilt ook een apart adviesgesprek aanvragen over bijv. het moderniseren van jouw cv.

Ook werk ik met veel plezier bij de gemeente Westland als beleidsondersteuner nummeraanduidingen (Bag), ook daar denk ik liever in mogelijkheden dan onmogelijkheden.

 

 

Nathalie van Delft

Hoogheemraadschap van Delfland

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Nathalie van Delft en werk als senior beleidsadviseur communicatie bij het Hoogheemraadschap van Delfland. Ik doe mijn communicatiewerk al jarenlang met plezier en kan er veel van mijn creativiteit en strategische inzichten in kwijt. En toch ontbrak er iets. Ik ben namelijk heel mensgericht en wil graag mensen helpen bij het maken van belangrijke keuzes in hun leven. Daarom ben ik een coachopleiding gaan doen en ben ik nu ook life- en loopbaancoach.

Van de mensen die ik coach, krijg ik vaak terug dat zij mijn coachtrajecten interactief en verrassend vinden. Het geeft ze inzichten en zet ze in beweging. Ik ben daarbij sterk in het analyseren van de échte coachvraag en het vervolgens omzetten naar praktische handvatten om ermee aan de slag te gaan.