Meld je aan voor workshop en maak kennis met de Talentspiegel & de coaches van Werken in Haaglanden

Tijdens deze workshop heb je even de aandacht voor jezelf, maar kun je ook geïnspireerd raken door je collega’s. Je maakt kennis met de Talentspiegel en met de coaches. De workshop duurt max. 2 uur en wordt gegeven door 2 coaches van Werken in Haaglanden.  Meld je dan aan voor de workshop ‘Spiegeltje, spiegeltje ….! Klik hier voor meer info, de data en de locaties!

De coaches van Werken in Haaglanden zijn begin dit jaar gestart. Naast hun werk voor 1 van onze organisaties, vinden zij het leuk om collega’s verder te helpen in hun loopbaan. Vraag je je weleens af: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nu eigenlijk? Zit ik nog op de goede plek of ben ik toe aan een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor de workshop!