Onze organisaties worden beter door generaties op de werkvloer!

Werken in Haaglanden organiseert in 2017 vier evenementen voor jonge collega’s in de regio. Tijdens het tweede evenement nodigen we graag jong en ouder uit voor een ‘borrel-met-inhoud’ op donderdag 31 augustus.

Er is slechts één voorwaarde: als je komt, neem als jonge collega een oudere collega mee. En, ben je >30 jaar, dan neem je een jongere collega mee!

Die middag staan we nadrukkelijk stil bij het werken met vier generaties op één werkvloer. Hoe maken we verbinding met elkaar, zodat we allemaal het beste uit onszelf halen en de samenleving maximaal profiteert van deze samenwerking tussen generaties.

Young Works, als specialist van generaties binnen een organisatie, deelt haar inzichten over werken met en tussen generaties met jullie. Welke verschillen zijn er, wat zijn de praktische tips en hoe maken we verbinding met elkaar op de werkvloer.

Dus, ben je onder de 30 jaar en wil je meedoen, vraag dan een collega van je of hij/zij met je mee wil en schrijf je in. Of, andersom, ben je ouder dan 30 jaar vraag dan een jonge collega. Klik hier om je allebei in te schrijven!

Schrijf jezelf en je collega in. Allebei ontvang je een bevestigingsmail van je inschrijving. Helemaal top vinden we het als het je als jongere lukt een leidinggevende mee te nemen. Want samen kan je een verschil maken in je eigen organisatie.

Gastheer Pijnacker-Nootdorp heeft een mooie locatie voor deze borrel-met-inhoud, namelijk Jeugdcentrum De Notelaer, Nieuwkoopseweg 11, 2641PA Pijnacker. Het programma start om 15.00 uur. Vanaf 14.30 ben je van harte welkom en de borrel sluit uiterlijk om 18.00 uur.

Dus, …….schrijf je in voor dit inspirerende evenement!