Organisaties

Wij stimuleren al onze 6000 collega’s om zich, met behoud van een vaste aanstelling, te bewegen binnen en tussen de 8 gemeenten en het waterschap. Het is onze missie om het mogelijk te maken voor alle collega’s om grenzeloos en drempelloos te kunnen bewegen binnen deze 9 organisaties. Hieronder presenteren de verschillende organisaties zich zodat je een indruk krijgt van de mogelijkheden.

Bekijk direct alle beschikbare vacatures van deze organisaties.

Gemeente Westland

Gemeente Westland

Denkend aan Westland, zie ik honderden glazen paleizen. Wie denkt aan Westland, denkt aan glastuinbouw. Het innovatieve karakter van de glastuinbouw vind je ook terug in deze gemeente.
Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. Een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Werken bij Gemeente Westland betekent een rol spelen in het oplossen van wereldvraagstukken op het gebied van: voedsel, gezondheid en duurzaam gebruik van water & energie. Bouwen aan een betere wereld begint bij Gemeente Westland. Bouw je mee?

 • 850 medewerkers
 • 107.701 inwoners
 • Gemeente Westland heeft een prachtig, modern nieuw gemeentehuis!
www.gemeentewestland.nl
Gemeente Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer

Zoetermeer is ontstaan vanuit het bijna niets, als een dorpje op een terp. In 1963 uitgeroepen tot groeistad om tienduizenden mensen te huisvesten die in Den Haag geen woning konden vinden. Een stad gebouwd met een duidelijke visie. Het is deze groei en visie die de stad maakt tot wat hij is. Nergens is de ambitie van Zoetermeer beter zichtbaar dan in de manier waarop ze bouwen en groeien.

Deze groei weerspiegelt in alles wat ze doen binnen de Gemeente Zoetermeer. Dat levert interessant werk op waarbij je niet alleen de stad, maar ook jezelf kunt ontwikkelen. Er is binnen Gemeente Zoetermeer altijd oog voor de toekomst. De vraag die hierbij centraal staat is: wat kan jij nu en in de toekomst voor de organisatie betekenen? Bij Gemeente Zoetermeer geloven ze dat door aan te spreken op kennis, creativiteit en initiatie, ze jouw sterke kanten optimaal kunnen benutten.

 • 1.200 medewerkers
 • 125.000 inwoners
 • Groei in combinatie met leren staat centraal
www.werkenbijzoetermeer.nl
Gemeente Rijswijk

Gemeente Rijswijk

Werken voor Rijswijk betekent werken voor een veelzijdige stad in een dynamische regio die altijd in beweging is. Jouw ideeën en kennis kunnen we goed gebruiken. Samen bouwen we aan een inclusieve stad waar ruim 56.000 inwoners, ondernemers en bezoekers van Rijswijk prettig én gezond kunnen wonen, werken én meedoen. Rijswijk is groot genoeg voor grootstedelijke uitdagingen, maar tegelijkertijd klein én toegankelijk genoeg om de juiste mensen te kennen. Jij én je werk zijn dus goed zichtbaar. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook daarbuiten. En we geven je graag alle ruimte om te groeien in je werk en jouw talenten te ontwikkelen. ‘De verantwoordelijkheid om het fantastisch te doen voor Rijswijk’, dat is onze missie. Daarbij handelen we naar onze kernwaarden: toewijding, betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid.

 • 470 medewerkers
 • Een groeiende én groene gemeente met ruim 56.000 inwoners
 • Alle ruimte om te leren en te groeien
www.werkenvoorrijswijk.nl
Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Pijnacker-Nootdorp

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een duurzame, groene gemeente met een centrale ligging. De gemeente groeit hard en dat zorgt voor het ontstaan van interessante werkzaamheden. Een dynamische werkomgeving waar je veel ruimte krijgt voor zelfontplooiing en groei. Het voordeel van het werken voor deze middelgrote gemeente is dat je takenpakket afwisselend is. Bij Gemeente Pijnacker-Nootdorp krijg je de kans om daadwerkelijk iets bij te dragen aan de vooruitgang de maatschappij! Ben je klaar om impact te maken? Kom werken bij gemeente Pijnacker-Nootdorp.

 • 384 medewerkers
 • 53.600 inwoners
 • Beste werkgeverskeurmerk
www.pijnacker-nootdorp.nl
Gemeente Leidschendam-Voorburg

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Werken bij Gemeente Leidschendam-Voorburg betekent werken bij een gemeente met een rijke, culturele historie. Een historie die genomineerd is voor de UNESCO werelderfgoedlijst. Het is de historie die je voelt wanneer je over de straten wandelt. Je treedt in de voetsporen van de Romeinen die ruim 2000 jaar geleden over de grens van het voormalig Romeinse Rijk marcheerde.

Nog altijd lopen ze in deze Gemeente voorop als het gaat om het zoeken naar nieuwe en innovatieve manieren van werken. Werken bij Gemeente Leidschendam-Voorburg betekent geprikkeld worden om elke dag net wat anders naar je werk te kijken. Door een sterke band met de Hofstad en de ambitie om de beste Gemeentelijke Dienstverlener van Nederland te zijn, is werken bij deze gemeente altijd actueel en boeiend. Verbinding, creativiteit maar bovenal vertrouwen: dat zijn de kernwaarden die de medewerkers van Leidschendam-Voorburg uitdragen. Ingrediënten die nodig zijn om van jouw carrière een succes te maken. Ben je klaar om nieuwe geschiedenis te schrijven?

 • 680 medewerkers
 • 74.543 inwoners

Werken bij de gemeente Leidschendam-Voorburg

www.lv.nl
Gemeente Midden-Delfland

Gemeente Midden-Delfland

Midden tussen de weilanden, waar de koeien al kauwend in de wind staan, staat het gemeentehuis van Midden-Delfland. Met hart voor mens, dier, plant en boom. Groen zover het oog reikt, midden in een stedelijk gebied. Midden-Delfland is een kleine en daarmee overzichtelijke en klantvriendelijke gemeente. Met de dorpen Schipluiden, Den Hoorn en Maasland, heeft Midden-Delfland een dorps karakter.

Bij gemeente Midden-Delfland ervaar je waar een kleine gemeente groot in kan zijn. Zoals het de cultuur van Midden-Delfland betaamt is afspraak, afspraak. Duidelijke taal en wat voor elkaar over hebben. De lijnen zijn kort en de deur van bestuurders staat altijd open. Onderschat deze kleine gemeente niet! Midden-Delfland is groots in het behalen van doelen. Zo mag ze zich met trots Cittaslow hoofdstad noemen. Een goede kwaliteit van leven staat in deze gemeente voorop. Steef jij ook naar kwaliteit in je werk? Kom werken voor gemeente Midden-Delfland!

 • 165 medewerkers
 • 19.338 inwoners
 • Cittaslow hoofdstad van Nederland
www.middendelfland.nl
Gemeente Delft

Gemeente Delft

Wie aan Delft denkt, denkt aan innovatie en de TU. Ontwikkeling staat niet stil en elke dag worden er uitvindingen gedaan waarvoor een octrooi wordt aangevraagd. Naast wetenschap is er in Delft genoeg ruimte voor kunst en cultuur. Delftsblauwaardewerk is stevig verankerd in ons cultureel erfgoed. Als je door de charmante straatjes van Delft loopt, is de kans groot dat je vrolijke studenten tegen het lijf loopt. De binnenstad is bruisend en de mensen zijn tolerant.

De gemeente Delft is in haar moderne, nieuwe gebouw altijd bezig met: vernieuwing, efficiëntie en samenwerking. Er wordt resultaatgericht gewerkt, met oog voor kwaliteit. Delft heeft haar naam immers hoog te houden. Werken bij deze middelgrote gemeente betekent ruimte voor initiatief en nieuwe ideeën. Delft is een ambitieuze gemeente met nog genoeg doelen op de agenda. Kom jij samen met Delft deze ambitieuze doelen bereiken?

 • 899 medewerkers
 • 101.000 inwoners
 • Ons kantoor is pal boven Delft CS
www.werkenvoordelft.nl
Hoogheemraadschap van Delfland

Hoogheemraadschap van Delfland

Wij Nederlanders hebben een unieke band met water. Het is onze beste vriend en ergste vijand. Wij kennen tal van watersporten en tappen uit de kraan de lekkerste ‘caloriearme dorstlesser’. Tegelijkertijd moeten we constant alert blijven dat we geen natte voeten krijgen.

Bij het Hoogheemraadschap van Delfland buigen ze zich dagelijks over deze belangrijke maatschappelijke taak. Door geavanceerde zuiveringstechnieken en continue bewaking van het waterpeil zorgen zij voor schoon water ­en droge voeten. Werken bij Het Hoogheemraadschap Delfland betekent streven naar innovatie, op het gebied van watermanagement maar ook naar een meer innovatieve manier van samenwerken. Samenwerken aan jouw toekomst! Eigenaarschap, vertrouwen en teamgevoel zijn hierin belangrijke uitgangspunten. Medewerkers zijn maatschappelijk betrokken, leergierig en ambitieus. Dit voel je meteen, wanneer je voor de eerste keer door de deur stapt en door je nieuwe team verwelkomd wordt met een enorme bos bloemen. Met plezier naar je werk gaan, je veilig voelen op de werkvloer en gestimuleerd worden in je persoonlijke ontwikkeling. Je carrière gaat in stroomversnelling bij het Hoogheemraadschap van Delfland.

 • 550 medewerkers

Werken bij het Hoogheemraadschap van Delfland

 

 

https://www.hhdelfland.nl/
Gemeente Wassenaar

Gemeente Wassenaar

Werken bij Wassenaar is veelzijdig, open en uitdagend! Tel daarbij op dat we de ambitie hebben om een eigentijdse, vernieuwende en professionele organisatie te zijn en je snapt meteen dat we jou hard nodig hebben.

We luisteren naar jouw inbreng en nieuwe ideeën. Naar input waarmee we samen het verschil kunnen maken! De lijntjes zijn kort, we waarderen en respecteren elkaar en zorgen dat werken bij Wassenaar ertoe doet.

werkenvoorwassenaar.nl/vacatures/