Organisaties

Wij stimuleren al onze 6000 collega’s om zich, met behoud van een vaste aanstelling, te bewegen binnen en tussen de 8 gemeenten en het waterschap. Het is onze missie om het mogelijk te maken voor alle collega’s om grenzeloos en drempelloos te kunnen bewegen binnen deze 9 organisaties. Hieronder presenteren de verschillende organisaties zich zodat je een indruk krijgt van de mogelijkheden.

Bekijk direct alle beschikbare vacatures van deze organisaties.

Gemeente Westland

Gemeente Westland

Denkend aan Westland, zie ik honderden glazen paleizen. Wie denkt aan Westland, denkt aan glastuinbouw. Het innovatieve karakter van de glastuinbouw vind je ook terug in deze gemeente.
Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. Een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Werken bij Gemeente Westland betekent een rol spelen in het oplossen van wereldvraagstukken op het gebied van: voedsel, gezondheid en duurzaam gebruik van water & energie. Bouwen aan een betere wereld begint bij Gemeente Westland. Bouw je mee?

 • 850 medewerkers
 • 107.701 inwoners
 • Gemeente Westland heeft een prachtig, modern nieuw gemeentehuis!
www.gemeentewestland.nl
Gemeente Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer

Zoetermeer is ontstaan vanuit het bijna niets, als een dorpje op een terp. In 1963 uitgeroepen tot groeistad om tienduizenden mensen te huisvesten die in Den Haag geen woning konden vinden. Een stad gebouwd met een duidelijke visie. Het is deze groei en visie die de stad maakt tot wat hij is. Nergens is de ambitie van Zoetermeer beter zichtbaar dan in de manier waarop ze bouwen en groeien.

Deze groei weerspiegelt in alles wat ze doen binnen de Gemeente Zoetermeer. Dat levert interessant werk op waarbij je niet alleen de stad, maar ook jezelf kunt ontwikkelen. Er is binnen Gemeente Zoetermeer altijd oog voor de toekomst. De vraag die hierbij centraal staat is: wat kan jij nu en in de toekomst voor de organisatie betekenen? Bij Gemeente Zoetermeer geloven ze dat door aan te spreken op kennis, creativiteit en initiatie, ze jouw sterke kanten optimaal kunnen benutten.

 • 1.200 medewerkers
 • 125.000 inwoners
 • Groei in combinatie met leren staat centraal
www.werkenbijzoetermeer.nl
Gemeente Rijswijk

Gemeente Rijswijk

De gemeente Rijswijk is een kleinschalige en informele gemeente met grootstedelijke uitdagingen. Je werkt samen in een team op basis van jouw talent en kennis. Daarbij krijg je veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Het delen van expertise staat centraal. Werken bij Rijswijk betekent samen met inwoners aan de slag om mooie doelen te bereiken. Het betrekken van de samenleving bij de ontwikkelingen van de gemeente is cruciaal. Samen maken we de stad!

 • 469 medewerkers
 • 53.486 inwoners
 • Gemeente Rijswijk werkt ATAP (Any Time Any Place)
www.rijswijk.nl
Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Pijnacker-Nootdorp

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een duurzame, groene gemeente met een centrale ligging. De gemeente groeit hard en dat zorgt voor het ontstaan van interessante werkzaamheden. Een dynamische werkomgeving waar je veel ruimte krijgt voor zelfontplooiing en groei. Het voordeel van het werken voor deze middelgrote gemeente is dat je takenpakket afwisselend is. Bij Gemeente Pijnacker-Nootdorp krijg je de kans om daadwerkelijk iets bij te dragen aan de vooruitgang de maatschappij! Ben je klaar om impact te maken? Kom werken bij gemeente Pijnacker-Nootdorp.

 • 384 medewerkers
 • 53.600 inwoners
 • Beste werkgeverskeurmerk
www.pijnacker-nootdorp.nl
Gemeente Leidschendam-Voorburg

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Werken bij Gemeente Leidschendam-Voorburg betekent werken bij een gemeente met een rijke, culturele historie. Een historie die genomineerd is voor de UNESCO werelderfgoedlijst. Het is de historie die je voelt wanneer je over de straten wandelt. Je treedt in de voetsporen van de Romeinen die ruim 2000 jaar geleden over de grens van het voormalig Romeinse Rijk marcheerde.

Nog altijd lopen ze in deze Gemeente voorop als het gaat om het zoeken naar nieuwe en innovatieve manieren van werken. Werken bij Gemeente Leidschendam-Voorburg betekent geprikkeld worden om elke dag net wat anders naar je werk te kijken. Door een sterke band met de Hofstad en de ambitie om de beste Gemeentelijke Dienstverlener van Nederland te zijn, is werken bij deze gemeente altijd actueel en boeiend. Verbinding, creativiteit maar bovenal vertrouwen: dat zijn de kernwaarden die de medewerkers van Leidschendam-Voorburg uitdragen. Ingrediënten die nodig zijn om van jouw carrière een succes te maken. Ben je klaar om nieuwe geschiedenis te schrijven?

 • 670 medewerkers
 • 74.543 inwoners
 • Beste werkgeverskeurmerk

Werken bij de gemeente Leidschendam-Voorburg

www.lv.nl
Gemeente Midden-Delfland

Gemeente Midden-Delfland

Midden tussen de weilanden, waar de koeien al kauwend in de wind staan, staat het stadskantoor van Midden Delfland. Met hart voor mens, dier, plant en boom. Groen zover als het oog reikt, midden in een stedelijk gebied. Midden Delfland is een kleine en daarmee overzichtelijke en klantvriendelijke gemeente. Met de dorpen Schipluiden, Den Hoorn en Maasland, heeft Midden Delfland nog echt een dorpskarakter.

Bij Gemeente Midden-Delfland ervaar je waar een kleine gemeente groot in is. Zoals het de cultuur van Midden Delfland betaamt is afspraak, afspraak. Duidelijke taal en wat voor elkaar over hebben. De lijnen zijn kort en de deur van bestuurders staat altijd open. Toch moet je deze kleine speler niet onderschatten. Midden-Delfland is groots in het behalen van doelen. Zo mogen zij zich met trots Cittaslow hoofdstad noemen. Een goede kwaliteit van leven staat in deze gemeente voorop! Steef jij ook naar kwaliteit in je werk? Kom werken voor Gemeente Midden-Delfland!

 • 165 medewerkers
 • 19.338 inwoners
 • Cittaslow hoofdstad van Nederland
www.middendelfland.nl
Gemeente Delft

Gemeente Delft

Wie aan Delft denkt, denkt aan innovatie en de TU. Ontwikkeling staat niet stil en elke dag worden er uitvindingen gedaan waarvoor een octrooi wordt aangevraagd. Naast wetenschap is er in Delft genoeg ruimte voor kunst en cultuur. Delftsblauwaardewerk is stevig verankerd in ons cultureel erfgoed. Als je door de charmante straatjes van Delft loopt, is de kans groot dat je vrolijke studenten tegen het lijf loopt. De binnenstad is bruisend en de mensen zijn tolerant.

De gemeente Delft is in haar moderne, nieuwe gebouw altijd bezig met: vernieuwing, efficiëntie en samenwerking. Er wordt resultaatgericht gewerkt, met oog voor kwaliteit. Delft heeft haar naam immers hoog te houden. Werken bij deze middelgrote gemeente betekent ruimte voor initiatief en nieuwe ideeën. Delft is een ambitieuze gemeente met nog genoeg doelen op de agenda. Kom jij samen met Delft deze ambitieuze doelen bereiken?

 • 899 medewerkers
 • 101.000 inwoners
 • Ons kantoor is pal boven Delft CS
www.werkenvoordelft.nl
Hoogheemraadschap van Delfland

Hoogheemraadschap van Delfland

Wij Nederlanders hebben een unieke band met water. Het is onze beste vriend en ergste vijand. Wij kennen tal van watersporten en tappen uit de kraan de lekkerste ‘caloriearme dorstlesser’. Tegelijkertijd moeten we constant alert blijven dat we geen natte voeten krijgen.

Bij het Hoogheemraadschap van Delfland buigen ze zich dagelijks over deze belangrijke maatschappelijke taak. Door geavanceerde zuiveringstechnieken en continue bewaking van het waterpeil zorgen zij voor schoon water ­en droge voeten. Werken bij Het Hoogheemraadschap Delfland betekent streven naar innovatie, op het gebied van watermanagement maar ook naar een meer innovatieve manier van samenwerken. Samenwerken aan jouw toekomst! Eigenaarschap, vertrouwen en teamgevoel zijn hierin belangrijke uitgangspunten. Medewerkers zijn maatschappelijk betrokken, leergierig en ambitieus. Dit voel je meteen, wanneer je voor de eerste keer door de deur stapt en door je nieuwe team verwelkomd wordt met een enorme bos bloemen. Met plezier naar je werk gaan, je veilig voelen op de werkvloer en gestimuleerd worden in je persoonlijke ontwikkeling. Je carrière gaat in stroomversnelling bij het Hoogheemraadschap van Delfland.

 • 550 medewerkers

Werken bij het Hoogheemraadschap van Delfland

 

 

https://www.hhdelfland.nl/
Gemeente Voorschoten

Gemeente Voorschoten

De gemeente Voorschoten heeft ruim 25.000 inwoners en behoort tot de top 10 van beste woongemeenten. We stellen alles in het werk om goede voorzieningen te bieden aan álle inwoners van Voorschoten. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en het naar hun zin hebben. Je krijgt daarom bij ons als medewerker de kans om je talenten veelvuldig in te zetten. Er is een prettige, informele werksfeer en we bieden veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

www.voorschoten.nl/werken-bij-voorschoten
Gemeente Wassenaar

Gemeente Wassenaar

Werken bij Wassenaar is veelzijdig, open en uitdagend! Tel daarbij op dat we de ambitie hebben om een eigentijdse, vernieuwende en professionele organisatie te zijn en je snapt meteen dat we jou hard nodig hebben.

We luisteren naar jouw inbreng en nieuwe ideeën. Naar input waarmee we samen het verschil kunnen maken! De lijntjes zijn kort, we waarderen en respecteren elkaar en zorgen dat werken bij Wassenaar ertoe doet.

www.wassenaar.nl/werken-voor-wassenaar