Symposium SMART: locatie en programma is bekend

SYMPOSIUM SMART! Anders werken in de regio
Op woensdagmiddag 6 november organiseert Jong Delft samen met Werken in Haaglanden, Innovatief Haaglanden en andere jonge netwerken in de regio een symposium voor jonge (gemeente)ambtenaren in regio Haaglanden. Het thema is: “SMART! Anders werken in de regio”.

Programma
We hebben een divers en uitdagend programma voor je samengesteld met onder andere workshops binnen de volgende thema’s: nudging (gedragsbeïnvloeding) en discriminatie in Artifcial Intelligence. Ook kun je aan de slag met ‘zakelijk tekenen’ en Mindfullness op de werkvloer. De Delftse Maakfabriek helpt ons met de vraag: “hoe kunnen gemeenten jonge mensen niet alleen aantrekken, maar ook behouden voor de organisatie”. Tussen de workshops door kun je terecht bij een stand van “Werken in Haaglanden” over de mogelijkheden voor jouw carrière binnen de regio. Kortom: voor ieder wat wils!

Voor wie, waar en wanneer?
Het symposium is bedoeld voor jonge ambtenaren tot en met ongeveer 35 jaar. Op 6 november ontvangen we je met een lekkere lunch vanaf 12.00 uur. Om 13.00 uur barst het programma los en kun je kiezen uit verschillende workshops en sessies hierboven beschreven. We sluiten af met een netwerkborrel om 17.00 uur. De locatie is het stadskantoor gemeente Delft, Stationsplein 1 in Delft.

Aanmelden en vragen
Aanmelden kan hier! Heb je prangende vragen, dan kun je terecht bij het bestuur van Jong Delft. Neem contact met ons op via: jong@delft.nl

  • Ontvangst met lunch
  • Opening door wethouder Bas Vollebregt
  • Inspiratiesessie door programma- en theatermaker Eveline van Rijswijk
  • Workshops: o.a. Nudging, Zakelijk tekenen en Mindfulness
  • Afsluiting met netwerkborrel!