finance_haaglanden

Finance in Haaglanden

Werken met cijfers die écht van belang zijn

Ben je op zoek naar een baan waarin je jouw liefde voor cijfers én maatschappelijke betrokkenheid kwijt kunt? Je vindt hem hier. Van een uitvoerende rol, tot advies of strategie; Werken in Haaglanden biedt allerlei functies voor een financieel talent als jij.

Bij de gemeente gaat het niet om winst, maar om mensen. Jouw financiële analyses, prognoses en scenario’s dragen bij aan het leven van duizenden burgers. En zij aan dat van jou. Want een baan in het hart van de samenleving geeft voldoening en diepgang.

 

Werken als Finance-specialist in Haaglanden betekent:

  • Een uitdagende werkomgeving met uiteenlopende stakeholders.
  • Complexe financiële vraagstukken om je tanden in te zetten.
  • Weinig reistijd en het effect van jouw werk ervaren in je omgeving.
Alle vacatures in Finance

Dit kun jij

Je bent goed in verbanden leggen en vertaalt maatschappelijke ontwikkelingen naar cijfermatig onderbouwde inzichten voor de interne organisatie. Je staat stevig in je schoenen, weet op het juiste moment de juiste mensen aan te haken en geeft richting aan besluitvorming.

Dit ben jij

  • Financieel expert
  • Verbinder, empathisch
  • Resultaatgericht

Business controller bij de gemeente Zoetermeer: méér dan financiën

Job alert

Wil jij nieuwe vacatures direct in je inbox?

Meld je aan

Midden in het leven

Werken in Haaglanden biedt jou veel moois

Je dient de samenleving

Met z’n allen samenleven, dat gaat niet vanzelf. Daar zijn mensen voor nodig die lef tonen en voorop durven lopen. Die doordachte keuzes maken en niet bang zijn voor verantwoordelijkheid.

Je blijft je ontwikkelen

Betrokkenheid is hier wederkerig. Je werkgever heeft oog voor jou als mens. Als iemand die zich wil ontwikkelen, soms ook buiten de grenzen van je vak. Daarom bieden we je volop mogelijkheden.

Je maakt je hard voor Haaglanden

Werk voor een gemeente doe je met je hoofd en handen, maar vooral met je hart. Dat zorgt voor trots. Op wát je doet, maar vooral voor wie: inwoners, ondernemers en toeristen uiteraard.

Je kunt werken voor je eigen gemeente

Bij welke gemeente je wil werken, dat is aan jou. Groot of klein, maar altijd dichtbij. En echt, het leven is zoveel beter als waar je woont en werkt met elkaar zijn verweven.