Werken in Haaglanden

ICT in Haaglanden

Waar mensenkennis en techniek hand in hand gaan

Wil jij je liefde voor techniek inzetten om de mensen in je omgeving te helpen? Dan ben je bij Werken in Haaglanden aan het juiste adres. Jouw technische oplossingen maken het leven van je collega’s makkelijker, maar ook dat van inwoners en ondernemers.

Onze organisaties, veelal gemeenten, werken hard aan het vernieuwen van hun digitale dienstverlening. En daar ben jij bij nodig. Met jouw kennis, expertise én met behulp van moderne technieken help je mee de systemen, applicaties en de volledige ICT-infrastructuur te verbeteren.

Werken als ICT’er in Haaglanden betekent:

  • Technisch en inhoudelijk uitdagende vraagstukken.
  • Weinig reistijd en het effect van jouw werk ervaren in je eigen omgeving.
  • Gemakkelijk wisselen van functie binnen of tussen onze organisaties.
Alle ICT-vacatures

Dit kun jij

Jij bent een held in het oplossen van problemen. Enerzijds heb je het talent om verbanden te leggen en complexe systemen te begrijpen, anderzijds weet je technische zaken op een heel menselijke manier te benaderen. Je kunt goed samenwerken, bent servicegericht en omdenken kun jij als de beste.

Dit ben jij

  • Nieuwsgierig naar nieuwe technologische ontwikkelingen.
  • Kritisch, vooral als het gaat om privacy en veiligheid.
  • Je hebt inlevingsvermogen en verandervermogen.

Werken aan Westland: de digitale transformatie

Job alert

Wil jij nieuwe vacatures direct in je inbox?

Meld je aan

Midden in het leven

Werken in Haaglanden biedt jou veel moois

Je dient de samenleving

Met z’n allen samenleven, dat gaat niet vanzelf. Daar zijn mensen voor nodig die lef tonen en voorop durven lopen. Die doordachte keuzes maken en niet bang zijn voor verantwoordelijkheid.

Je blijft je ontwikkelen

Betrokkenheid is hier wederkerig. Je werkgever heeft oog voor jou als mens. Als iemand die zich wil ontwikkelen, soms ook buiten de grenzen van je vak. Daarom bieden we je volop mogelijkheden.

Je maakt je hard voor Haaglanden

Werk voor een gemeente doe je met je hoofd en handen, maar vooral met je hart. Dat zorgt voor trots. Op wát je doet, maar vooral voor wie: inwoners, ondernemers en toeristen uiteraard.

Je kunt werken voor je eigen gemeente

Bij welke gemeente je wil werken, dat is aan jou. Groot of klein, maar altijd dichtbij. En echt, het leven is zoveel beter als waar je woont en werkt met elkaar zijn verweven.