Jurist_inhaaglanden

Jurist in Haaglanden

Midden in de maatschappij is geen dag hetzelfde

Draai jij je hand niet om voor juridisch uitdagende vraagstukken en werk je graag in het hart van de samenleving? Dan is een juridische functie in Haaglanden iets voor jou. De lijntjes zijn kort en je collega’s betrokken. En het mooiste is wel dat je dicht bij de mensen werkt waar je het voor doet:onze inwoners.

Het team Juridische Zaken is van onschatbare waarde in een gemeente. Je bent een baken voor advies aan alle afdelingen binnen de organisatie. Met jouw goede ideeën en kennis van verschillende rechtsgebieden help je dus niet alleen collega’s, maar vooral de samenleving verder.

Werken als juridisch specialist in Haaglanden betekent:

  • Met jouw werk bijdragen aan een fijne leefomgeving.
  • Samenwerken met een gedreven team van betrokken en behulpzame juristen.
  • Snel schakelen tussen de meest uiteenlopende dossiers.
Alle juridische vacatures

Dit kun jij

Je hebt te maken met veel verschillende partijen en de meest uiteenlopende projecten. Dynamiek en flexibiliteit zijn jou op het lijf geschreven. Je schakelt met gemak van een overleg met handhaving naar een afvalstoffenverordering en helpt dezelfde dag nog een collega met een vraag over het aanbestedingsrecht.

Dit ben jij

  • Een juridisch expert
  • Maatschappelijk betrokken
  • Nieuwsgierig en leergierig

Zo is het om als jurist bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp te werken

Job alert

Wil jij nieuwe vacatures direct in je inbox?

Meld je aan

Midden in het leven

Werken in Haaglanden biedt jou veel moois

Je dient de samenleving

Met z’n allen samenleven, dat gaat niet vanzelf. Daar zijn mensen voor nodig die lef tonen en voorop durven lopen. Die doordachte keuzes maken en niet bang zijn voor verantwoordelijkheid.

Je blijft je ontwikkelen

Betrokkenheid is hier wederkerig. Je werkgever heeft oog voor jou als mens. Als iemand die zich wil ontwikkelen, soms ook buiten de grenzen van je vak. Daarom bieden we je volop mogelijkheden.

Je maakt je hard voor Haaglanden

Werk voor een gemeente doe je met je hoofd en handen, maar vooral met je hart. Dat zorgt voor trots. Op wát je doet, maar vooral voor wie: inwoners, ondernemers en toeristen uiteraard.

Je kunt werken voor je eigen gemeente

Bij welke gemeente je wil werken, dat is aan jou. Groot of klein, maar altijd dichtbij. En echt, het leven is zoveel beter als waar je woont en werkt met elkaar zijn verweven.