Ruimtelijke ontwikkeling in Haaglanden

Werken aan een betere en mooiere leefomgeving

Wil jij duurzame woonwijken bouwen, winkelcentra transformeren of civiele kunstwerken renoveren? Dan ben je van harte welkom in Haaglanden. Of je nu stedenbouwkundige, projectleider of planeconoom bent, samen creëren we een gemeente om trots op te zijn.

Ruimtelijke ontwikkeling is een breed begrip. Binnen dit veelomvattende en daarom ook zo waardevolle vakgebied kun je diverse kanten op. Van ondergrondse infra tot watermanagement, duurzaamheid of kwaliteit van lucht en geluid. Eén ding is zeker: het maatschappelijk belang staat voorop.

Werken aan ruimtelijke ontwikkeling in Haaglanden betekent:

  • Niet alleen bouwen, maar maatschappelijke vraagstukken oplossen.
  • Zichtbaar werk, want jij bent vormgever van de publieke omgeving.
  • Samenwerken met gedreven collega’s met een hart voor de regio.

 

Alle vacatures in ruimtelijke ontwikkeling

Dit kun jij

Als visionair loop jij graag voorop. Je kijkt vooruit, uiteraard zonder het maatschappelijke aspect uit het oog te verliezen. Je kent het krachtenveld en de belangen op je duimpje en weet mensen met jouw enthousiasme mee te krijgen. Zo ben jij de drijvende kracht achter (grote) projecten.

Dit ben jij

  • Een vernieuwer met creatieve ideeën
  • Een verbinder
  • Iemand die graag blijft leren en ontwikkelen

Arjen maakt van Rijswijk en nog fijnere gemeente

Job alert

Wil jij nieuwe vacatures direct in je inbox?

Meld je aan

Midden in het leven

Werken in Haaglanden biedt jou veel moois

Je dient de samenleving

Met z’n allen samenleven, dat gaat niet vanzelf. Daar zijn mensen voor nodig die lef tonen en voorop durven lopen. Die doordachte keuzes maken en niet bang zijn voor verantwoordelijkheid.

Je blijft je ontwikkelen

Betrokkenheid is hier wederkerig. Je werkgever heeft oog voor jou als mens. Als iemand die zich wil ontwikkelen, soms ook buiten de grenzen van je vak. Daarom bieden we je volop mogelijkheden.

Je maakt je hard voor Haaglanden

Werk voor een gemeente doe je met je hoofd en handen, maar vooral met je hart. Dat zorgt voor trots. Op wát je doet, maar vooral voor wie: inwoners, ondernemers en toeristen uiteraard.

Je kunt werken voor je eigen gemeente

Bij welke gemeente je wil werken, dat is aan jou. Groot of klein, maar altijd dichtbij. En echt, het leven is zoveel beter als waar je woont en werkt met elkaar zijn verweven.