Werken in Haaglanden

Werken binnen het sociaal domein in Haaglanden

Omdat niemand alles alleen kan

Ben jij geïnteresseerd in je medemens en wil je iets voor een ander betekenen? Dan is het sociaal domein voor jou. Werken in Haaglanden biedt diverse functies, van adviserend tot beleidsmatig of uitvoerend. Waar ligt jouw talent?

Aandacht is het toverwoord in dit werk. Burgers die het zelf even niet redden, kloppen bij de gemeente aan. Jij bent er voor hen. Of het nu gaat om een zorgvraag, schulden of gezinsproblemen. Met jouw kunde en inlevingsvermogen help je mensen op weg naar een toekomst met meer perspectief.

Werken binnen het sociaal domein in Haaglanden betekent:

  • Een betekenisvolle en zeer veelzijdige baan.
  • Dicht bij de mensen werken die je ondersteunt.
  • Werken in een fijn team van gedreven professionals.
Alle vacatures in het sociaal domein

Dit kun jij

Je bent een luisterend oor en kunt je goed verplaatsen in de ander. Maar om mensen te helpen, moet je soms ook je voet stijf houden. Jij laat je dan ook niet makkelijk uit het veld slaan en slecht nieuws breng je met (bijna) hetzelfde gemak als goed nieuws.

Dit ben jij

  • Een goed opgeleide professional
  • Inlevend
  • Je hebt een groot hart

Etienne werkt samen met jongeren aan hun toekomst

Job alert

Wil jij nieuwe vacatures direct in je inbox?

Meld je aan

Midden in het leven

Werken in Haaglanden biedt jou veel moois

Je dient de samenleving

Met z’n allen samenleven, dat gaat niet vanzelf. Daar zijn mensen voor nodig die lef tonen en voorop durven lopen. Die doordachte keuzes maken en niet bang zijn voor verantwoordelijkheid.

Je blijft je ontwikkelen

Betrokkenheid is hier wederkerig. Je werkgever heeft oog voor jou als mens. Als iemand die zich wil ontwikkelen, soms ook buiten de grenzen van je vak. Daarom bieden we je volop mogelijkheden.

Je maakt je hard voor Haaglanden

Werk voor een gemeente doe je met je hoofd en handen, maar vooral met je hart. Dat zorgt voor trots. Op wát je doet, maar vooral voor wie: inwoners, ondernemers en toeristen uiteraard.

Je kunt werken voor je eigen gemeente

Bij welke gemeente je wil werken, dat is aan jou. Groot of klein, maar altijd dichtbij. En echt, het leven is zoveel beter als waar je woont en werkt met elkaar zijn verweven.