Wat is een brainstormsessie van De Frisse Blik?

Wat is een brainstormsessie van De Frisse Blik

Samen komen tot een innovatief idee of innovatieve oplossing? Het is makkelijker dan je denkt!

Wil je ruimte maken voor iets nieuws? Heb je een vraagstuk die een creatieve oplossing nodig heeft? Stel je vraag aan De Frisse Blik.

Mensen denken graag in vaste patronen. De Ynnovators van De Frisse Blik helpen jou op een creatieve manier verder te denken dan wat voor de hand ligt. Vol energie, met een kritische blik, de nodige creatieve procestechnieken én met praktijkervaring helpen zij mee aan een oplossing op jouw vraagstuk. Een vraag of probleemstelling? Het kan van alles zijn: bereiken van je doelgroep, inspelen op de veranderingen binnen de gemeente maar ook… hoe zorg ik ervoor dat niemand meer door rood loopt bij dat ene stoplicht.

De Ynnovators van De Frisse Blik vormen een netwerk van creatieve facilitators binnen Werken in Haaglanden en ontwerpen samen met jou een passende sessie en ondersteunen jou in het oplossen van jouw vraagstuk.

Een innovatiesessie van een dagdeel doe je in principe met 6 tot 10 personen en wordt begeleid door 2 Ynnovators. Voordat een innovatiesessie plaatsvindt, bespreken we tijdens een intake de probleemstelling en hoe de sessie in grote lijnen vorm krijgt. Een goede beschrijving van jouw vraag/ probleem en een daarop afgestemd proces is immers het halve werk.

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Reacties van deelnemers: niet standaard bijeenkomst, creatief, vernieuwend, ik vond het out-of-the-box-denken heel geinig, methode werkt goed, echt leuk: ideeën waar de opdrachtgever wat mee kan, het proces naar het idee, dat was leuk uitgewerkt, alle ideeën zijn goed – niks is fout, goed team van Ynnovators, leuk dat dit georganiseerd wordt in de regio, interactief!