Adviseur Crisisbeheersing en veiligheid (36 uur).

Gemeente Delft Bachelor - HBO 36 uur

Omschrijving

Je rol
De koude fase en warme fase van crisisbeheersing, daar ben je vast mee bekend. In beide is jouw werk van groot belang. Hoe? Allereerst de koude fase: de coördinatie en organisatie van de voorbereiding op een crisis valt onder jouw verantwoordelijkheid. Kent iedereen zijn of haar rol, zijn ze goed voorbereid en opgeleid? Zijn de noodzakelijke middelen beschikbaar? En hoe zit het met infrastructuur? Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Binnen Delft (zo zal het aanpassen van de gemeentelijke crisisorganisatie naar het nieuwe model je eerste opdracht zijn), maar ook in de regio streef je constant naar verbetering. Breekt er uiteindelijk een crisis uit en belanden we in de warme fase, dan speel je een belangrijke rol. Via piketdiensten die je met regionale collega’s draait, ben je hiervoor oproepbaar. Als laatste ben je adviseur op het gebied van Openbare Orde en Veiligheid (OOV) en geef je advies over cameratoezicht, High Impact Crimes, veiligheid van evenementen en analyseer je (politie)cijfers.

Je werkplek
Het veilig en aantrekkelijk maken van het woon- en leefklimaat in Delft, dat is onze doelstelling. Bewoners die zich vrij kunnen bewegen, bezoekers die niet belemmerd worden door criminaliteit, mensen die geen onveilige gevoelens ervaren. De afdeling Advies Veiligheid gaat hier dagelijks mee aan de slag. Onder andere door projectmatig te werken aan de crisisbeheersing, de implementatie van wet- en regelgeving en de verbetering van het woon-/leefklimaat. Dit doen zij samen met diverse partners in de veiligheidsketen. Denk hierbij aan collega’s van andere clusters, maar ook de politie, het Openbaar Ministerie, de reclassering en diverse ondernemers in Delft.

Functie eisen

Een echte professional in je vakgebied, dat ben jij. Je hebt je ervaring opgedaan in andere of soortgelijke functies op het gebied van crisisbeheersing en/of OOV. Competenties die we aan jou kunnen toeschrijven? Omgevingsbewust, politiek bewust, communicatief vaardig, goed kunnen samenwerken en resultaatgericht. Verder ben je stressbestendig. Zijn er incidenten? Jij houdt het hoofd koel en weet altijd je zakelijkheid en kalmte te bewaren. Als laatste ben je flexibel en bereid om piketdiensten te draaien. Rampen en crises kunnen natuurlijk ook buiten kantoortijden voorkomen.

Andere eisen:
  • Je beschikt over minimaal hbo+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt een afgeronde opleiding Integrale veiligheid, Criminologie of een vergelijkbare relevante opleiding.
  • Je hebt ervaring met advisering op de diverse thema's van het veiligheidsdomein, met name crisisbeheersing.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Delft
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4225,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 10). Bij uitstekend functioneren is toekomstige doorgroei naar schaal 11 mogelijk. Voor het draaien van piketdiensten krijg je piketdienstenvergoeding afhankelijk van je salaris conform CAR-UWO.
Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Bijzonderheden

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Anita de Bruijn (Coördinator team OOV) via telefoonnummer 06 52 73 90 15 of John-Paul Smolders (Hoofd Advies Veiligheid) via telefoonnummer 06 10 92 00 11.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor 12 mei 2019 via onderstaande button.

De eerste selectiegesprekken vinden plaats in de ochtend van 28 of 29 mei, de tweede ronde zal zijn in week 23.

Medewerkers van de gemeente Delft en kandidaten vanuit het samenwerkingsprogramma Werken in Haaglanden hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op andere kandidaten.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Op acquisitie gaat de gemeente Delft niet in.

Over de werkgever

Gemeente Delft

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

adbruijn@delft.nl