Allround medewerker (leerwerkplek)

Gemeente Leidschendam-Voorburg MBO 24 - 32 uur

Omschrijving

De uitvoerende clusters zijn verantwoordelijk voor het dagelijks en klein onderhoud aan de openbare ruimte. De afdeling werkt wijkgericht en is daartoe verdeeld in twee werkgebieden, ondersteund door een serviceteam team, de werkplaats en het magazijn.

Onder begeleiding leer je alles over onderhoudswerkzaamheden binnen onze openbare ruimte met de nadruk op groenverzorging. Je maakt gebruik van handgereedschappen. Daarnaast bedien je onder begeleiding diverse machines en waar nodig doe je het onderhoud daarvan. Je leert bij ons onder andere hoe je diverse planten en bomen moet verzorgen en hoe je bijvoorbeeld in teamverband werkt.

Functie eisen

 • Je volgt een Mbo- opleiding op het gebied van de groenvoorziening, boomverzorging en/of openbare ruimte beheer
 • Je bent bereid om een VCA opleiding te volgen.
 • Je bent minimaal 3 dagen en maximaal 4 dagen beschikbaar
 • Je bent bereid om alles uit jezelf te halen en je ontwikkelt je graag binnen je toekomstig vakgebied
 • Je werkt flexibel, nauwkeurig en je zorgt ervoor dat onze de groenvoorzieningen op de afgesproken tijd goed onderhouden wordt
 • Je werkt zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband werken
 • Je kan communiceert duidelijk in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg
Max. Salaris
€1725 bruto per maand
Standplaats
Leidschendam
Maximum aantal uren per week
32

Overige arbeidsvoorwaarden

 • Dit betreft een Beroeps Begeleidende Leerweg traject voor 12 maanden, waarbij je 4 dagen per week werkt op onze locatie, waarbij je 1 dag per week de mogelijkheid krijgt voor schoolactiviteiten. De werkdagen worden onderling afgestemd met de leidinggevende.
 • Je wordt door ons actief begeleid.
 • Wij bieden een passend salaris aan, uitgaande van het minimum (jeugd)loon.
 • Daarnaast bouw je elke maand 10,3% op van je geldende salaris, onder andere het vakantiegeld. Dit budget wordt elke maand aan jou uitbetaald .
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en je wordt actief begeleid door Stichting TRI.
 • IPhone en een laptop

Bijzonderheden

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Leo Hendriks, teamleider Uitvoering Oost, via het telefoonnummer 14070.

Solliciteren
Alleen sollicitaties die via het online sollicitatieformulier binnenkomen worden in behandeling genomen en je ontvangt binnen enkele weken een reactie van ons.

Integriteit
Wij hechten als organisatie veel waarde aan integriteit. Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG), een diplomacontrole en een identiteitscontrole behoren dan ook tot de selectieprocedure. Daarnaast kan het nagaan van referenties onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over de werkgever

Gemeente Leidschendam-Voorburg

De afdeling Stadsbeheer (SB) staat voor schoon en duurzaam beheer van de openbare ruimte en draagt daarmee bij aan de ontwikkeling en instandhouding van een veilige en prettige groene woonstad. We houden de stad op orde, voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en geven ruimte voor maatwerk. Dit doen we voor en samen met de inwoners en partners van de stad. We weten wat er speelt en werken samen met verschillende belanghebbenden aan een optimale leefomgeving. Stadsbeheer is nog meer dan de andere afdelingen het gezicht van de gemeente op straat. We zoeken de communicatie met onze inwoners en gebruikers van de Openbare Ruimte om ze te betrekken bij het inrichten en onderhouden van de Openbare Ruimte maar ook om te horen waar het beter kan.

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

psa@leidschendam-voorburg.nl