Assetspecialist spelen en straatmeubilair

Gemeente Zoetermeer Bachelor - HBO 24 uur

Omschrijving

Dit is de rol

Als assetspecialist spelen en straatmeubilair hoef jij je niet te vervelen bij gemeente Zoetermeer. Binnen jouw asset spelen en straatmeubilair ben je als technisch professional mede verantwoordelijk voor het beheer hiervan. Naast de toenemende uit te voeren dagelijkse beheermaatregelen en scope bepalingen betreft het programma groot onderhoud spelen, houd jij ook toezicht op naleving van contracten met aannemers. Jij zorgt voor het tijdig laten uitvoeren van kwaliteitsinspecties, het beheer en de analyses van de data. Ook stel je beheerplannen op en maak je het meerjaren-uitvoeringsprogramma voor spelen en straatmeubilair op basis van de inspecties en uitgangspunten van assetmanagement (prestaties, kosten en risico’s). Kleinschalige uitvoeringstechnische projecten realiseer je zelf.

Daarnaast wordt er intern veelvuldig beroep gedaan op de kennis en expertise van jou als assetspecialist om data aan te leveren omtrent spelen. De data rondom de assets wordt steeds beter inzichtelijk. Je zorgt ervoor dat de data van de assets actueel is, zowel de aard van de assets, de kwaliteit, het normenkader en de eenheidsprijzen. Door trajecten met externe partijen krijgt de meerjarenprogrammering steeds meer vorm. Dit vraagt een strategische visie op de assets welke nog ontwikkeld moet worden. Het opstellen van het meerjarenprogramma spelen en straatmeubilair zal je samen met de programmamanager en overige assetspecialisten verder vormgeven. Daarnaast lever je ook een bijdrage aan o.a. beheervisies, beleidsstukken en nota’s.

Naast data wordt er ook advisering gevraagd omtrent deze assets voor de verschillende stedelijke projecten zoals bijvoorbeeld de Entree. Naast de interne vraagstukken zijn er natuurlijk ook nog de externe vraagstukken vanuit de inwoners en andere stakeholders. Je toetst ingediende visies, ontwerpen en je verzorgt (integrale) adviezen.

 

Dit zijn wij

Je komt terecht bij het cluster Cultuurtechniek & Geodesie van de afdeling Stadsbeheer. Als assetspecialist ben je mede verantwoordelijk voor de 350 speelvoorzieningen de stad. Je werkt nauw samen met de andere assetspecialisten cultuurtechniek en civiele techniek en installatie & verkeerstechniek. Je levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan de integrale realisatie van projecten en werken en adviseert in te toetsen projecten.

Functie eisen

Dit ben jij

Als assetspecialist spelen en straatmeubilair zorg je met collega’s voor een integrale afstemming van je programma’s. Je zoekt de samenwerking op en bent een verbindende schakel naar je collega’s. Je bent een netwerker, je werkt samen met de markt, doet pilots en evalueert deze. Je bent nieuwsgierig naar innovaties binnen je assets en haalt energie uit projecten en gebruikt deze data voor je advisering, meerjarenprogramma’s en strategie. Je bent koersvast en resultaatgericht maar flexibel genoeg om mee te kunnen bewegen als dat nodig is. Met jouw communicatieve vaardigheden weet je mensen mee te nemen in jouw advisering en plannen en ben jij je bewust van de verschillende belangen van de verschillende stakeholders.

 

Dit neem je mee

  • Een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in civiele techniek / cultuurtechniek, als tuin- en landschapsinrichting aan Van Hall Larenstein of relevante mbo+ opleiding
  • Bij voorkeur meerjarige werkervaring in dit vakgebied. We staan ook open voor een starter met sterke affiniteit voor het vakgebied
  • Ervaring met meerjarenprogrammering, bekend met GIS, GeoVisia, ABSweb, data en projectmatig werken of bereidheid tot het volgen van relevante cursussen en opleidingen

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Zoetermeer
Min. Salaris
€3090 bruto per maand
Max. Salaris
€4671 bruto per maand
Standplaats
Zoetermeer
Contractduur
1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
Maximum aantal uren per week
24

Bijzonderheden

Competentieprofiel
Klik hier voor het competentieprofiel.

 

Functieprofiel
De gemeente Zoetermeer werkt met generieke functiebeschrijvingen. Klik hier voor het profiel van de generieke functie.

Over de werkgever

Gemeente Zoetermeer

Stadsbeheer

De missie van onze afdeling zegt genoeg: ‘Samen aan de kwaliteit van de stad werken'. Van (her)inrichting tot dagelijks beheer en service onderhoud: Stadsbeheer zorgt voor de kwaliteit van de leefomgeving. Als je op deze afdeling werkt, werk je voor alle mensen die in Zoetermeer wonen, werken of de stad bezoeken. En dat is waardevol!

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega