Assistent medewerker geodesie / landmeter

Gemeente Zoetermeer MBO 36 uur

Omschrijving

Dit is de rol

Jouw doelstelling als (assistent) landmeter is het betrouwbaar en accuraat inwinnen, bijhouden en aanbieden van GEO data in samenwerking met Geodeet. Jij bent mede verantwoordelijk voor het bijhouden en optimaliseren van o.a. de BGT. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van landmeetkundige taken zoals inmetingen, uitzettingen, hoogtemetingen, etc. Samen met de andere landmeter zorg je voor een goede taak- en rolverdeling van de werkzaamheden. De werkzaamheden die je uitvoert zijn het verwerken van data en het beheren ervan. Je voert verkenningen uit middels 3D technologie en draagt zorg voor de apparatuur zodat deze tijdig onderhoud en updates krijgen. In samenwerking met de Geodeet en de andere landmeter initieer je innovaties in technieken en werkwijzen en adviseer je in de uitvoering en realisatie.

Functie eisen

Dit ben jij

Jij hebt de gedrevenheid om de beste in je vak te zijn. Je streeft naar het beste resultaat en werkt zorgvuldig. Je vindt het heerlijk om de afwisseling van binnen als buiten werken te hebben en bent opgewassen tegen de verschillende weersomstandigheden. Een goede samenwerking vind je prettig en daar doe je je best voor. Je kunt bouwen op je collega’s en zij op jou. Samen zorgen jullie voor een optimale dienstverlening. Je hebt een open houding, weet de juiste mensen aan te haken en geeft op een duidelijke manier aan wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren. Je hebt oog voor innovatief werken en neemt initiatief in het doorvoeren van innovaties.

 

Dit neem je mee

  • Mbo-diploma Landmeetkunde, Civiele techniek, Weg- en Waterbouw of vergelijkbaar
  • Het liefst relevante werkervaring of de wil om je te ontwikkelen. De mogelijkheid bestaat om opleidingen te volgen
  • Kennis van Leica apparatuur, bij voorkeur ervaring met het programma (DgDialog-BGT) van    Sweco en kennis van GIS en Autocad
  • Rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Zoetermeer
Min. Salaris
€2255 bruto per maand
Max. Salaris
€3732 bruto per maand
Standplaats
Zoetermeer
Contractduur
1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
Maximum aantal uren per week
36

Bijzonderheden

Competentieprofiel
Klik hier voor het competentieprofiel.

 

Functieprofiel
De gemeente Zoetermeer werkt met generieke functiebeschrijvingen. Klik hier voor het profiel van de generieke functie.

Over de werkgever

Gemeente Zoetermeer

Stadsbeheer

De missie van onze afdeling zegt genoeg: ‘Samen aan de kwaliteit van de stad werken'. Van (her)inrichting tot dagelijks beheer en service onderhoud: Stadsbeheer zorgt voor de kwaliteit van de leefomgeving. Als je op deze afdeling werkt, werk je voor alle mensen die in Zoetermeer wonen, werken of de stad bezoeken. En dat is waardevol!

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega