Beleidsadviseur Sociaal Domein

Gemeente Pijnacker-Nootdorp Bachelor - HBO 32 uur

Omschrijving

Je fungeert als schakel tussen diverse opgaven met politiek/bestuurlijke doelen, maatschappelijke partners, gemeenten in de regio en interne afdelingen. Je denkt inhoudelijk, procesmatig en integraal mee vanuit de behoefte van inwoners en ons bestuur.

In samenwerking met collega’s en externe partijen ontwikkel je (nieuwe) manieren om mensen dié zorg en ondersteuning te bieden die past bij wat ze nodig hebben.

Specifiek werk je op het terrein van de Wmo en de geestelijke gezondheidszorg. De sluitende aanpak verwarde personen, beschermd wonen en maatschappelijk opvang zijn ook onderwerpen, waar jij je mee bezig gaat houden. Daarnaast voer je voor enkele subsidies het contractmanagement uit.

Functie eisen

Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding afgerond. Wat wij verder zoeken is een collega die de handen graag uit de mouwen steekt en ideeën en visies omzet in acties en uitvoerbare plannen. Daarnaast kun jij je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken en werk je graag in een netwerkomgeving. Je schakelt makkelijk tussen de verschillende opdrachten waar je vaak gelijktijdig mee bezig bent. Uiteraard kun je zelfstandig werken, maar zoek je ook de samenwerking met anderen op. Verder weet je na het analyseren van uiteenlopende vraagstukken met innovatieve voorstellen te komen en kunt anderen hierin meenemen of mee laten bewegen.

Tot slot ga je flexibel om met werktijden en voeg je talenten toe die aanvullend zijn op de reeds aanwezige talenten in het team. We zijn dan ook erg benieuwd naar jouw kwaliteiten!

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Pijnacker-Nootdorp
Min. Salaris
€2591 bruto per maand
Max. Salaris
€4225 bruto per maand
Salarisomschrijving

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris maximaal € 4225,-- (schaal 10 van de gemeentelijke salaristabel januari 2018) en je ontvangt een individueel keuzebudget van 17,05% van je salaris. Daarnaast heeft onze gemeente ook een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, onder meer een Persoonlijk Gezondheidsbudget. Bovendien is er veel ruimte voor verdere persoonlijke (talent)ontwikkeling.

Standplaats
Pijnacker
Contractduur
1 jaar
Maximum aantal uren per week
32

Overige arbeidsvoorwaarden

Binnen de Gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn personele regelingen van toepassing waar je als medewerker onder bepaalde voorwaarden aan kunt deelnemen. Zo is er een Persoonlijk Gezondheids Budget dat je kunt besteden aan producten en diensten op het gebied van welzijn en gezondheid. Je kunt gebruik maken van individuele verzekeringen met een collectiviteitskorting, gebruik maken van een gedeeltelijk betaalde ouderschapsverlofregeling en je hebt een individueel keuzebudget. En de gemeente Pijnacker-Nootdorp is "Beste Werkgever 2017-2018"!

Bijzonderheden

Heb jij net als wij ook de behoefte om impact te hebben en bij te dragen aan de maatschappij?

Wil je flexibel kunnen werken, waarbij jouw prestaties worden gemeten op basis van resultaat en niet op aanwezigheid? Wil jij je talenten verder ontwikkelen en kunnen groeien in onze organisatie?

Wil jij werken in een compacte organisatie, waar de lijnen met de uitvoering en het bestuur kort zijn? Waar je veel invloed hebt op de inhoudelijke ontwikkelingen in het sociaal domein en veel van je capaciteiten wordt gevraagd? Wil jij op die manier uitgedaagd worden en betekenisvol zijn voor Pijnacker-Nootdorp? Solliciteer dan op de functie van beleidsadviseur sociaal domein.

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

m.groen@pijnacker-nootdorp.nl