Beleidsmedewerker riolering | 36 uur

Werken in Haaglanden Bachelor - HBO 36 uur

Omschrijving

Zie jij het als uitdaging de groei van onze gemeente in goed banen te leiden? Werk jij graag in diverse rollen als opdrachtgever, adviseur en beheerder? Dan is dit de functie voor jou!

Wist je trouwens dat werken voor deze gemeente veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid met zich mee brengt?


Wat ga je doen?

Onze gemeente verwacht een groei met ongeveer 10.000 inwoners. Dit brengt de nodige vernieuwingen met zich op het gebied van riolering. In de rol van adviseur ben jij verantwoordelijk voor deze vernieuwingen binnen nieuwbouw- en renovatieprojecten. Niet alleen deze projecten hebben jouw aandacht. Voor het onderhoud en beheer van de huidige rioolgemalen, telemetriesystemen en civiele kunstwerken treed jij op als opdrachtgever.

Binnen de gemeente zal jouw functie steeds meer transformeren van beheerder naar regisseur. Je werkt niet alleen binnen de eigen gemeente, maar speelt ook een belangrijke rol binnen het regionale Netwerk Afvalwaterketen Delfland (NAD). Hier treedt jij op als rioolbeheerder, met het oog op samenwerken op zuiveringskring.

Kortom, een diverse functie die de nodige uitdagingen met zich mee zal brengen!

Functie eisen

Pijnacker-Nootdorp is een inclusieve gemeente. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw talent en de meerwaarde die jij ons kunt bieden.


Voor deze functie is het wel belangrijk dat je beschikt over:

  • HBO diploma Civiele Techniek of Watermanagement; (harde eis)
  • Basisopleiding Riolering van Wateropleidingen gevolgd, of bereid te volgen;
  • Een sterke, procesmatige, innovatieve instelling;
  • Een vlotte babbel om in contact te zijn met collega’s en inwoners.


Voldoe jij niet aan alle eisen, maar denk jij dat je de juiste persoon voor deze functie bent? Dan nodigen we je van harte uit om met ons in gesprek te gaan over je ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie.


Dit bieden wij

Op dit moment ontvang je, afhankelijk van je opleiding en je ervaring, een basissalaris van minimaal € 3.090,00 per maand (schaal 10 van de gemeentelijke salaristabel april 2022, op basis van 36 uur per week). Verwachting is dat, na herwaardering, de functie op korte termijn gewaardeerd zal worden in schaal 11, deze schaal heeft een salaris van maximaal € 5.372,00 per maand (van de gemeentelijke salaristabel april 2022, op basis van 36 uur per week). Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto salaris.


Je wordt in eerste instantie aangesteld voor de duur van één jaar. Na één jaar wordt dit, wanneer het van beide kanten bevalt, omgezet in een vast dienstverband.


Overige arbeidsvoorwaarden

Ook heeft onze gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Persoonlijk Gezondheidsbudget, volledige vergoeding van reiskosten via het openbaar vervoer, flexibele werktijden en goede mogelijkheden om thuis te werken. Je bouwt pensioen op bij ABP waarbij de werkgever het grootste deel van de premie betaalt.


Wist je dat de gemeente Pijnacker-Nootdorp een actieve personeelsvereniging heeft? Regelmatig worden er diverse workshops of uitjes georganiseerd zodat jij ook kans krijgt naast je werktijd leuke dingen te ondernemen met je collega’s om deze zo beter te leren kennen. Daarnaast stimuleert de gemeente dat jij je op persoonlijk vlak blijft ontwikkelen, via ons eigen studieplein kan je dan ook diverse online cursussen en trainingen volgen.


Over ons team

De afdeling Wijkzaken bestaat uit vier teams waar het team Inrichting Beheer Openbare Ruimte (IBOR) onderdeel van is. Het team is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte in de breedste zin van het woord. Het werk wordt integraal uitgevoerd, waarbij alle aspecten van de openbare ruimte worden meegenomen zoals riolering, wegen, openbare verlichting, parkeren, groen en spelen. Leren en ontwikkelen staat binnen deze afdeling voorop er is dan ook veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. Het team bestaat uit 20 medewerkers (beheerders en projectleiders).


Over onze gemeente
De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.


De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 400 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Collega’s voelen zich gewaardeerd en zijn trots om te werken voor Pijnacker-Nootdorp.


Interesse?
Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan heb jij alles in huis om aan de slag te gaan bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp! Klik meteen op ‘Direct solliciteren’ en laat ons weten waarom deze functie bij jou past. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Kees van Schieveen, Teamleider IBOR, telefoonnummer 06-20017071.


Wacht niet met solliciteren! Wanneer zich tijdens de publicatie van deze vacature een interessante kandidaat meldt, plannen wij zo snel mogelijk een gesprek in!


Procedure

Je hebt gesolliciteerd en nu? Dit kan je van ons verwachten:

  1. Je hebt je CV en motivatiebrief ingestuurd;
  2. Zo snel mogelijk hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek;
  3. Eerste gesprek;
  4. Eventueel tweede gesprek;
  5. Arbeidsvoorwaardengesprek;
  6. Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe baan!

Deze vacature wordt zowel gelijktijdig zowel intern als extern gepubliceerd. Bij dezelfde geschiktheid geniet de interne kandidaat de voorkeur.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Werken in Haaglanden
Min. Salaris
€3090 bruto per maand
Max. Salaris
€5372 bruto per maand
Standplaats
Pijnacker-Nootdorp
Maximum aantal uren per week
36

Over de werkgever

Werken in Haaglanden

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega