Beleidsmedewerker Verkeer (30-36 uur)

Werken in Haaglanden Bachelor - HBO 30 - 36 uur

Omschrijving

Een collega waarbij verkeer en vervoer in goede handen zijn. Die met passie ontwikkelingen aangrijpt als kans om Midden-Delfland nóg verkeersveiliger en gastvrijer te maken. Daarnaar zijn we op zoek.

Als beleidsmedewerker verkeer begrijp je onze ambitie voor een toekomstbestendig Midden-Delfland en handel je daarnaar. Tegelijkertijd ben je je bij al je werkzaamheden bewust van de gevoeligheden, financiële ruimte en uitdagingen waarmee je rekening moet houden. Jij weet ertussen door te laveren en haalt uit elk project het allerbeste voor de bewoners en bezoekers van Midden-Delfland.

Van beleid en advies tot aan verkeersontwerpen en vergunningen… Het hele proces is van jou, samen met de medewerker verkeer. En natuurlijk staan jullie er niet alleen voor. Inwoners, de politie en handhavers én een hecht team van collega’s werken allemaal aan hetzelfde doel: van Midden-Delfland een nóg fijnere plek maken om in te leven.

Welkom in Midden-Delfland!

Ben jij een veelbelovend talent of heb je je strepen inmiddels verdiend? Zolang jij met kennis en toewijding jouw vak uitoefent én onze liefde deelt voor Midden-Delfland, ben je welkom bij ons.

Wat ga je doen?

 • Je ontwikkelt en evalueert verkeersbeleid;
 • Je bereidt verkeersonderzoeken voor, zet deze uit en analyseert de resultaten;
 • Je geeft verkeerskundig advies op ruimtelijke plannen;
 • Je adviseert het bestuur over verkeer en vervoer;
 • Je vertegenwoordigt de gemeente in bezwaar en beroep bij verkeerskundige zaken.

Functie eisen

Wat vragen we van je?

 • Je bezit een afgeronde hbo-opleiding in de richting van verkeerskunde;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een verkeerskundige (beleids)functie;
 • Je kunt goed samenwerken en weet je flexibel op te stellen als de situatie daarom vraagt;
 • Je denkt in oplossingen en neemt je verantwoordelijkheid;
 • Je staat stevig in je schoenen en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Heb jij jezelf al bewezen in een soortgelijke functie bij een gemeente? Dan bieden wij je een vast contract aan.

 • Je salaris is maximaal € 4.671,- bruto per maand (inschaling in functionele schaal 10 bij 36 uur per week). Je kunt doorgroeien naar een volgende loonschaal;
 • Je vakantiegeld en eindejaarsuitkering zijn samen ruim 17% van je salaris. Jíj bepaalt wanneer je dit uitbetaald wilt hebben;
 • Flexibele werktijden geven je de mogelijkheid werk en privé goed op elkaar af te stemmen;
 • Ben je ambitieus of ‘gewoon’ nog niet uitgeleerd? Wij juichen het toe als jij je verder wilt ontwikkelen.

Over je nieuwe team

Je werkt binnen de afdeling Beheer Openbare Ruimte bestaande uit team Beheer en team Buitendienst. Beheer is jouw team. De twintig directe collega’s weten van aanpakken. De sfeer is open en collegiaal.

Meer weten over Midden-Delfland?

Blader door ons Welkom in Midden-Delfland boekje (www.middendelfland.nl/kennismaking) en verwonder je over onze prachtige groene plek tussen de steden. Bekijk via dezelfde link ons filmpje met streekondernemers en voel hun passie voor onze Cittaslow. En kijk voor meer informatie over onze organisatie, onze arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure op www.middendelfland.nl/werken-bij.

Zo solliciteer je!

Enthousiast na het lezen van onze vacature? Reageer via de link: https://midden-delfland.onlinevacatures.nl/nl/job/249117/apply(externe link)

Tot slot

Misschien heb je nog wat vragen over de functie of de sollicitatieprocedure. Aarzel niet te bellen of stuur een e-mail.

 • Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Debbie Nuijten, teamleider Beheer. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-82051962 en e-mailadres dnuijten@middendelfland.nl.
 • Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Nicolette Hofman, P&O adviseur. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (015) 380 4136.

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Werken in Haaglanden
Standplaats
Schipluiden
Maximum aantal uren per week
36

Over de werkgever

Werken in Haaglanden

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega