Bode

Gemeente Westland MBO - 2 36 uur

Omschrijving

Kom tot bloei bij Gemeente Westland! We zijn eigenlijk op zoek naar het schaap met de vijf poten! Geen dag is namelijk hetzelfde als je aan slag gaat als bode in het team facilitaire zaken! Adem jij hospitality en ben je een echte aanpakker? En ben je daarnaast ook nog enthousiast, betrokken en kan je goed samenwerken in een team? Word dan Bode bij Gemeente Westland!

Ben je benieuwd hoe een werkdag van een bode bij Gemeente Westland er ongeveer uit ziet? Graag nodigen we je uit voor een kop koffie om kennis te maken en mee te kijken! Bel of stuur een Whatsapp naar Edwin, de coördinator van de bodes om een afspraak te maken.

Functie eisen

 • Belangrijk is dat je een echte aanpakker bent, zelf startend en gastvrij. Dat betekent voor ons dat jij het werk ziet liggen en dat je graag voortvarend aan de slag gaat. Daarbij werk je zelfstandig en in een team
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een gastvrijheidsrol, bij voorkeur in een politiek-bestuurlijke omgeving
 • Je hebt ervaring als bedrijfshulpverlener of bent bereid een opleiding hiertoe te volgen
 • Je hebt bij voorkeur een mbo-niveau 2 Facility Management opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Westland
Min. Salaris
€1885 bruto per maand
Max. Salaris
€3018 bruto per maand
Standplaats
Naaldwijk
Contractduur
één jaar
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris van maximaal € € 3.018,00 bruto per maand (bij 36 uur).
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% met o.a. de mogelijkheid tot koop van vakantie-uren en aanschaf van een fiets.
 • Een prettige, informele werksfeer met veel klantcontacten
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden!
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak.
 • Een pensioenregeling via het ABP en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en een werkgeversbijdrage in de kosten van de zorgverzekering.
 • Goede faciliteiten op het gebied van opleiding (waaronder de Westland Academie).
Het betreft een functie voor 36 uur per week voor de periode van 1 jaar. Bij goed functioneren is er na 1 jaar uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Bijzonderheden

Als je interesse hebt in deze functie voor 36 uur, solliciteer dan vóór 15 oktober 2022. Meer weten? Neem contact op met de coördinator Edwin Koene, 06-83017490 of teammanager Wouter van Munster, telefoon 06-83484767. Of stuur een bericht via WhatsApp.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over de werkgever

Gemeente Westland

Gemeente Westland. De Glazen Stad. Dankzij de meest innovatieve agri-sector ter wereld zijn we de vijfde economie van Nederland. Met meer dan 110.000 inwoners die hier wonen, werken, leren en recreëren. In een omgeving die snel verandert, zoeken we steeds opnieuw naar een nieuwe balans. Een balans tussen een groeiende economie en leefbaarheid. Tussen bereikbaarheid en een gezond leefmilieu. En tussen investeren in nieuwe ontwikkelingen en zorgen voor mensen die het moeilijk hebben.

Als je werkt bij gemeente Westland bouw je mee aan onze gemeentelijke organisatie en aan de groei van dit unieke gebied. De uitdagingen zijn groot. De kansen om te groeien ook.

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

jmesker@gemeentewestland.nl