Civieltechnisch adviseur (36 uur)

Gemeente Delft Bachelor - HBO 36 uur

Omschrijving

Je rol
Wegen, bruggen, viaducten, kademuren, kunstwerken, ondergrondse infra zoals kabels en leidingen… Jij zorgt ervoor dat deze voorzieningen zowel op korte termijn als op lange termijn blijven functioneren. Hoe je dat doet? Je initieert regelmatig inspecties om de kwaliteit te laten controleren. Is er een mankement? Of is er onderhoud nodig? Dan bepaal jij welke maatregelen er genomen moeten worden en zorg je ervoor dat ze worden uitgevoerd. Soms betekent dat een meerjarenplan opstellen, soms een snelle schakeling met een externe partij om dagelijkse gebreken te fixen. Een goed functionerende stad waarin de voorzieningen veilig en functioneel zijn: dat is jouw missie. Elke dag weer.
Bij jouw werkzaamheden horen ook de planning, een goede ordening van de werkzaamheden, de opdrachtformulering, het contractbeheer en de budgetbewaking. Overige werkzaamheden die binnen jouw pakket vallen: het adviseren over (beleids)voorstellen en ontwerpen, het schrijven van een beheerplan en het afhandelen van meldingen, klachten en verzoeken.

Je werkplek
Wat de afdeling Beheer Openbare Ruimte doet, hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen. De naam spreekt voor zich. Als Civieltechnisch adviseur kom je binnen deze afdeling te werken, onder de asset Civiel. Hier werkt een gedreven team onder leiding van de assetbeheerder aan de voorzieningen die we hierboven al noemden.

Functie eisen

Je profiel
Creatief, zelfstandig, kostenbewust, probleemoplossend, commercieel, overtuigend, omgevingsbewust … Het is slechts een greep uit de competenties die we aan jou kunnen toewijzen. Je staat stevig in jouw schoenen en neemt verantwoorde beslissingen. Die drive komt niet zomaar ergens vandaan: jij snapt dat het gaat om een goed functionerende stad waarin de voorzieningen veilig en functioneel zijn.
Andere eisen:
  • Je hebt een HBO-diploma Civiele techniek.
  • Je hebt circa 5 jaar ervaring in het beheer van civiele voorzieningen (van wegen tot en met kunstwerken).
  • Je hebt ervaring met de vertaling van beleidsdoelen naar uitvoering en
  • ervaring met de coördinatie van werkzaamheden van betrokken partijen binnen een opdracht.
Je bent bekend met relevante werk- en regelgeving in het vakgebied.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Delft
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4.225,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 10).

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Bijzonderheden

Meer informatie of direct solliciteren
Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Hans van Belle (Hoofd Beheer Openbare Ruimte) via telefoonnummer 06 53 98 65 78. Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Overtuig ons ervan dat jij de juiste kandidaat bent en upload jouw motivatie en cv voor uiterlijk 24 maart via onderstaande button. De eerste selectiegesprekken vinden plaats op 28 maart, de tweede ronde zal zijn op 3 april. Medewerkers van de gemeente Delft hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op andere kandidaten. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.

Over de werkgever

Gemeente Delft

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

hvbelle@delft.nl