Civieltechnisch projectleider

Gemeente Westland Bachelor - HBO 36 uur

Omschrijving

36 uur

Informatie
Als civieltechnisch projectleider geef je leiding aan projecten op het gebied van civiele techniek. Je adviseert over projecten in de openbare ruimte. Je bent verantwoordelijk voor de technische plannen, aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement en het omgevingsmanagement. Onderdeel van je werk is afstemmen met verschillende stakeholders. Je speelt – binnen de randvoorwaarden van een project – in op exogene factoren. Je begeleidt bijvoorbeeld rioleringsprojecten, infrastructuur projecten, bouw- en woonrijpmaak projecten van zowel woningbouw als bedrijfsterreinen. Je communiceert in- en extern. Daarbij verstrek je informatie aan burgers, bedrijven en instanties en initieer en bevorder je de samenwerking. Daarnaast verricht je overige werkzaamheden passend binnen de doelstelling van het cluster en het team.

Functie eisen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar met een diploma HBO civiele techniek. Kennis en ervaring met projectmatig werken (opgedaan in een gemeentelijke opdrachtgever-opdrachtnemer omgeving), functioneel leidinggeven aan medewerkers en projectteams, de aanbestedingswet 2016 (waaronder de ARW), de UAV 2012 en moderne contactvormen (o.a. UAV-Gc) en MS-office is vereist. Kennis van de in het vakgebied gebruikelijke andere wetten, regelingen en voorschriften en applicaties is noodzakelijk om de functie naar behoren uit te kunnen voeren.

Je hebt 6 jaar of meer werkervaring, waarvan tenminste 4 jaar relevante ervaring in het vakgebied van de civiele techniek en tenminste 3 jaar ervaring als (gemeentelijk) projectleider.

Verder ben je doelgericht/resultaatgericht, bezit overtuigingskracht en ben je besluitvaardig. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en ben je samenwerkingsgericht en omgevingssensitief. Je bent onderhandelingsvaardig. Je hebt gevoel voor ambtelijke en bestuurlijke verhoudingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Westland
Min. Salaris
€2795 bruto per maand
Max. Salaris
€4859 bruto per maand
Standplaats
Naaldwijk
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een informele en collegiale werksfeer en flexibele werktijden die passen bij eigentijds werken. De gemeente Westland heeft een goede pensioenregeling en kent een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met faciliteiten op het gebied van opleiding (waaronder de Westlandse School) en het individueel keuzebudget met o.a. de mogelijkheid tot koop van vakantie-uren en aanschaf van een fiets. Bij gebleken geschiktheid kan het salaris oplopen tot € 4.859,00 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur. Vooralsnog betreft dit een functie voor 36 uur per week voor de periode van 1 jaar. Bij goed functioneren is er na 1 jaar uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Frits Schol (teammanager) via telefoonnummer (0174) 672 821 of (06) 4618 2523 of met Henri Jansen (senior projectleider) via telefoonnummer (0174) 672 836 of (06) 4190 0592.

De eerste gesprekken zijn gepland op dinsdag 4 december 2018.

Interesse in deze functie, solliciteer dan voor 22 november 2018.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

wervingselectie@Gemeentewestland.nl