Contractmanager/Directievoerder Uniforme Administratieve Voorwaarden (UAV)

Gemeente Delft Bachelor - HBO 36 uur

Omschrijving

Je rol
De spil in het bouwproces: dat ben jij. Je vertegenwoordigt de opdrachtgever en beheert het contractmanagement met alle uitvoerende partijen. Een belangrijke taak. Staan er bepaalde resultaatsverplichtingen in het contract? Dan ben jij degene die ervoor zorgt dat het gerealiseerd wordt. Wat doe je nog meer? Je bent het eerste aanspreekpunt van burgers, je onderneemt actie als er hinder wordt ondervonden bij bouwprojecten, je bent sparringpartner voor collega-contractmanagers en je adviseert in het projectteam over onder andere techniek, het contract en de te volgen inkoopstrategie.

Je werkplek
Onder de portefeuille Ruimte en Economie is een nieuwe afdeling opgezet: Realisatie. De afdeling richt zich op de realisatie van werken en zichtbare aanpassingen in de openbare ruimte. Hoe ze dit doen? Onder andere met projectmatig onderhoud, gebiedsontwikkeling, investeringsopgaven en initiatieven uit de stad. Het contractmanagement binnen de afdeling betreft nog directievoering , maar er wordt steeds meer gewerkt met geïntegreerde contracten. De ambitie bestaat om hier ook zelf het contractmanagement voor te organiseren.

Functie eisen

Bij Delft hanteren we drie kerncompetenties: samenwerken, omgevingsbewustzijn en resultaatgerichtheid. Graag zien we deze dan ook in jou terug. Over welke kwaliteiten moet je nog meer beschikken? Je bent oplossingsgericht, komt afspraken na en je weet belangen te verenigen om samen resultaten te bereiken.

Andere eisen:
  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in Civiele Techniek.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met directievoering UAV.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met UAV-gc.
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Je hebt ervaring met het plannen en organiseren van werken in de realisatiefase.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Delft
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.225,-- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 10). De functie is voor onbepaalde tijd. Zijn jij en wij enthousiast? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden naar Senior contractmanager.
Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.
Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Bijzonderheden

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Nieko Kamping (afdelingshoofd Realisatie) via telefoonnummer 06 52 73 93 76.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Overtuig ons ervan dat jij de juiste kandidaat bent en upload jouw motivatie en cv uiterlijk dinsdag 26 februari via onderstaande button.

De eerste gespreksronde vindt plaats in de eerste week van maart, de tweede gespreksronde is in week 12.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Medewerkers van de gemeente Delft hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op andere kandidaten.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.

Over de werkgever

Gemeente Delft

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

ddirksen@delft.nl