Contractmanager

Gemeente Leidschendam-Voorburg Bachelor - HBO 30 uur

Omschrijving

Als contractmanager ben jij hét aanspreekpunt tussen de gemeente en dienstverleners en houdt je je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Het managen van contracten op het gebied van maatschappelijke dienstverlening en zorgt ervoor dat contractafspraken op een juiste wijze worden toegepast.
 • In het inkoop- en aanbestedingsproces stel je de resultaatgebieden, -afspraken en contracten op
 • Als accounthouder onderhoudt je de contacten tussen de gemeente en dienstverleners
 • Je verricht onderzoek, maakt risico-impactanalyses en voert stakeholdersanalyses uit
 • Je adviseert het managementteam over bestaande en nieuwe inkoop- en aanbestedingstrajecten.
 • Je werkt samen met de kwaliteitsmedewerkers, regisseurs en beleidsbeleidsmedewerkers van de verschillende domeinen. Extern werk je in regionaal verband en vertegenwoordig je onze gemeente binnen de diverse regio’s

Functie eisen

 • Een afgeronde hbo-opleiding
 • Werkervaring bij een ambtelijke organisatie of werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent een sterke onderhandelaar, hebt de focus op gunstige voorwaarden en optimale leveranciersprestaties. Jij wordt blij van resultaat!
 • Netwerken is een tweede natuur van je. Je bent communicatief sterk, in staat relaties te onderhouden met de klant en gaat een lastig gesprek dan ook niet uit de weg

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg
Min. Salaris
€3406 bruto per maand
Max. Salaris
€5021 bruto per maand
Standplaats
Leidschendam
Maximum aantal uren per week
30

Overige arbeidsvoorwaarden

 • Dit betreft een vaste baan waarbij gestart wordt met een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 12 maanden.
 • Een maximaal bruto maandsalaris van € 5021 per maand op basis van een 36-urige werkweek (salarisschaal 10A), afhankelijk van je opleiding en je ervaring
 • Individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% van het salaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en studiefaciliteiten
 • IPhone, een laptop en thuiswerkvoorzieningen

Bijzonderheden

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Lidewij van Vliet, Contractmanager/ projectleider Jeugd, via het telefoonnummer 14070.

Solliciteren externe gesprekken
Reageren kan tot en met 6 oktober 2022. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 10 oktober.

Sollicitaties worden alleen in behandeling genomen als ze voor sluitingsdatum van de vacature binnen komen via het online sollicitatieformulier.

Integriteit
Wij hechten als organisatie veel waarde aan integriteit. Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG), een diplomacontrole en een identiteitscontrole behoren dan ook tot de selectieprocedure. Daarnaast kan het nagaan van referenties onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over de werkgever

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Binnen de afdeling WIJZ werken wij met diverse teams samen op het gebied van Werk, Inkomen, Jeugd en Zorg.

Wij verzorgen de complete dienstverlening, in samenwerking met onze partners, binnen het sociaal domein in Leidschendam-Voorburg. Dit doen wij ook op het gebied van werk en inkomen voor de gemeenten Wassenaar en Voorschoten, waarbij wij voor Wassenaar ook de leerplichtwet uitvoeren.

Plezier en hard werken gaan hand in hand binnen WIJZ en hierbij is de klant altijd ons uitgangspunt. Wat heeft iemand of een gezin nodig van ons? Waar kunnen wij ondersteuning bieden en toegevoegde waarde leveren? Samenwerking en team overstijgend verantwoordelijkheid nemen is hierin essentieel.

In de snelheid van alle ontwikkelingen binnen het sociaal domein inspireren we elkaar tot nieuwe ideeën. Van medewerkers vragen wij een open houding, (eigen) verantwoordelijkheid en flexibiliteit. We nodigen elkaar uit om vanuit betrokkenheid, respect en waardering samen te werken. Deze manier van werken draagt bij aan de groei van onze teams en die van jou.

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

psa@leidschendam-voorburg.nl