Controleur Openbare Ruimte

Gemeente Delft MBO - 4 36 uur

Omschrijving

Je rol
Je speelt een belangrijke rol in het leefbaar houden van onze prachtige stad en het handhaven van de gemeentelijke regelgeving bij het gebruik van de openbare ruimte. Bijvoorbeeld bij evenementen, bij jongeren die overlast veroorzaken en bij het dumpen van afval. Bovendien ben je vraagbaak voor onze vele toeristen (een half miljoen per jaar!). Zoeken naar samenwerking met en in de stad om van onze prachtige stad een mooie plek te maken. Een afwisselende baan met veel contacten met de meest uiteenlopende mensen en daarom op zoek naar jou!

Je werkplek
Je gaat werken bij de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Delft is je werkplek, van de binnenstad tot recreatiegebied de Delftse Hout. In uniform en op je mountainbike doorkruis je de stad. Samen met een team van 30 collega’s, ben je enthousiast en gemotiveerd om Delft schoon, heel en leefbaar te houden. Zelden zit je achter een bureau, hooguit voor wat administratie.

Functie eisen

Je bent iemand met natuurlijk gezag die kan overtuigen. Zelfverzekerd en goed bij conflicten. Maar ook klantgericht en dienstverlenend. Je kunt zelfstandig werken, maar ook samenwerken. En natuurlijk is je conditie prima. Werken in een rooster is geen probleem, net als diensten in het weekend of 's avonds tot 00.00 uur.

Verder heb je:
  • Een MBO-diploma bij voorkeur in het domein Toezicht en/of Handhaving;
  • Je BOA-diploma en /of actuele certificaten permanente her- en bijscholing;
  • Relevante ervaring in de handhaving;
  • Rijbewijs B;
  • Daarnaast spreek je Engels en redelijk Duits.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Delft
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

Je salaris is, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, maximaal € 2.986,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 7). Na kantoortijd geldt een onregelmatigheidstoeslag.
Je werkt in een sportief uniform en verricht je werkzaamheden grotendeels op je eigen mountainbike. Een medische- en sportkeuring maakt onderdeel uit van de procedure.
Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: Je werkt vanuit ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad.

Bijzonderheden

Voor meer informatie neem je contact op met Monique van den Borne (06- 40 74 72 40), teamleider Vergunningen, Toezicht en Handhaving.

Solliciteren: Overtuig ons ervan dat jij de juiste kandidaat bent door uiterlijk 31 maart 2019 via onderstaande button jouw motivatie en CV te uploaden.

De gesprekken vinden plaats op 9 en 11april 2019.

Op acquisitie gaat gemeente Delft niet in.

Over de werkgever

Gemeente Delft

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten.
Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

averweij@delft.nl