Coördinator Gebiedsbeheer Specialisatie: Sportparken en Begraafplaatsen

Gemeente Westland Bachelor - HBO 36 uur

Omschrijving

Als coördinator gebiedsbeheer zorg je er voor dat het gemeentelijk beleid, besluiten en/of wet- en regelgeving uitgevoerd wordt vanuit een complex inhoudelijk specialisme. Dit doe je steeds meer opdrachtgericht.

De belangrijkste taak is de integrale, dagelijkse en/of operationele aansturing binnen een van de productgroepen. Ondanks dat je als coördinator in de gehele breedte van het team moet kunnen werken, zoeken wij nu specifiek een coördinator die de productgroep Sportparken, Begraafplaatsen en openbare kunstwerken gaat aansturen. Kennis van groenbeheer is een pré. Je werkt intensief samen met de regievoerder en rapporteert daaraan over voortgang, kosten, kwaliteit enz. Je levert input aan de regievoerder over ontwikkelingen en je stemt samen af over hoe de strategische doelen van het gebiedsgericht plan leiden tot concrete acties. Contractmanagement, budgetbeheer en risicomanagement vallen ook onder je verantwoordelijkheid.
En verder:

 • Lever je een bijdrage aan het gebiedsbeheerplan;
 • Ben je verantwoordelijk voor aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer en risicomanagement;
 • Draag je zorg voor afstemming van adviezen met relevante interne en externe partijen;
 • Stem je af met omgeving met betrekking tot de verschillende vakgebieden, zoals informatie- en bewonersavonden (oplossen van problemen met burgers en instanties);
 • Ondersteun je de teammanager bij ontwikkelingen op tactisch niveau, passend binnen de doelstelling van de afdeling (vertaling van beleidskeuzes naar praktijk/concrete maatregelen).

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Opleiding op het vakgebied (cultuurtechniek, landinrichting, civiele techniek, reinigingstechniek);
 • Minimaal drie jaar relevante ervaring;
 • Je bent sterk in coördineren, omgevingsbewust, ondernemend en resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Westland
Min. Salaris
€2756 bruto per maand
Max. Salaris
€5169 bruto per maand
Standplaats
Naaldwijk
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris van maximaal € 5.169,00 bruto per maand (bij 36 uur).
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% met o.a. de mogelijkheid tot koop van vakantie-uren en aanschaf van een fiets.
 • Flexibele werktijden die passen bij eigentijds werken.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak.
 • Een pensioenregeling via het ABP en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en een werkgeversbijdrage in de kosten van de zorgverzekering.
 • Goede faciliteiten op het gebied van opleiding (waaronder de Westlandse School).
Het betreft een functie voor 36 uur per week voor de periode van 1 jaar. Bij goed functioneren is er na 1 jaar uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Vanwege de uitbraak van het coronavirus kan het selectieproces mogelijk meer tijd in beslag nemen dan u van de gemeente Westland gewend bent.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Han Kruithof (teammanager Ruimte) via telefoonnummer (0174) 67 2201 of met Edwin van der Slagt (Senior recruiter) via telefoonnummer (0174) 67 2301.

Een datum voor de eerste gesprekken wordt nader bepaald.

Interesse in deze functie, solliciteer dan voor 22 april 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over de werkgever

Gemeente Westland

Bouw mee met gemeente Westland. Gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

De organisatie
Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Ruimte
Cluster Ruimte staat voor het ontwikkelen, initiëren en invulling geven aan ruimtelijke ontwikkelingen en het tot stand brengen en houden van kwalitatief hoogwaardige leefomgeving: van idee tot realisatie, inclusief beheer, onderhoud, toezicht, handhaving en omgevingsmanagement. Binnen het cluster Ruimte zetten 8 teams zich dagelijks in om een kwalitatief en hoogwaardige leefomgeving tot stand te brengen en op peil te houden. Binnen Cluster Ruimte worden daarnaast ruimtelijke ontwikkeling geïnitieerd en geïmplementeerd. Om een beeld te geven waar Cluster Ruimte zich mee bezig houdt, volgt hierna een beknopte uiteenzetting van de werkzaamheden per team.

Gebiedsbeheer (GB)
Dagelijks en minder complex beheer en onderhoud van onder meer begraafplaatsen, wijken, dorpscentra, recreatiegebieden en sportvelden, afhandeling meldingen Meldpunt Leefomgeving. Schoonhouden van de openbare ruimte, inclusief de Westlandse stranden. Inzameling huishoudelijk afval onder meer de milieustraten. Gladheidsbestrijding, calamiteitendienst en omgevingszorg

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

evdslagt@gemeentewestland.nl