Functionaris Programmaondersteuning

Gemeente Westland HBO bachelor 36 uur

Omschrijving

“Wat ga je doen?”

Als Functionaris Programmaondersteuning ben je een ambtgenoot van de programma managers binnen cluster ruimte van gemeente Westland. Samen met je collega’s werken jullie opdrachtgericht aan het beheer en onderhoud van de infrastructuur, waterhuishouding, groen en recreatie, afval en begraven Een mooie verantwoordelijke klus!

Ben jij die sparringpartner en ondersteuner binnen dit ruimtelijk domein?Wil jij meebouwen, vormgeven, organiseren van- en die ondersteuning bieden voor de inrichting en het beheer van de buitenruimte. Dan ben jij de Functionaris Programmaondersteuning waar we naar uitkijken.

Als je werkt bij gemeente Westland bouw je mee aan onze gemeentelijke organisatie en aan de groei van dit unieke gebied. De uitdagingen zijn groot. De kansen om te groeien ook. Wil jij dat ook?

Lees snel verder tot het einde en klik op de sollicitatiebutton!
Er staat een team beheer-, project – en programmaondersteuning voor je klaar die graag ruimte maken in hun agenda’s. Ruimte om met je kennis te maken en in te werken als hun nieuwe collega Functionaris Programmaondersteuning binnen gemeente Westland.

Functie eisen

Wat worden jouw verantwoordelijkheden?
In jouw rol als Functionaris Programmaondersteuning zien we graag jouw expertise en helicopterview terug en heb jij op voorhand al dat ene stapje extra gezet.
Met andere woorden:
 • Algemene ondersteuning voor de programmamanagers van cluster Ruimte.
 • Het inventariseren, opvolgen en terugleggen van (vervolg)acties en toezeggingen aan bestuur en directie.
 • Zorgen dat de programmamanagers beter zicht krijgen op de stand van zaken van hun programma's, doordat we de informatiehuishouding verbeteren.
 • Het maken van programmarapportages in samenwerking met de programmamanagers
Wat neem je door ervaring en expertise mee?
We kijken vooral naar je persoonlijkheid en talenten en wie jij bent als persoon achter je cv. Je bent en echte teamspeler, het team waarmee je samenwerkt is breed en gevarieerd. Je spart, ontwikkelt en denkt in kansen en mogelijkheden. Met een brede interesse en affiniteit voor het ruimtelijke domein ben je een prettige, professionele en volwassen gesprekspartner bent voor de organisatie Met andere woorden:
 • Een positief karakter met een oplossingsgerichte mindset;
 • Je werkt prima zelfstandig en in teamverband
 • Een aantoonbare HBO werk- en denkniveau gebaseerd op expertise en ervaring;
 • Je vindt het leuk om te ontwikkelen, een functie (verder) vorm te geven
 • Je kunt meebewegen en tegengas geven, beschikt zowel over geduld als slagkracht en doorzettingsvermogen

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Westland
Min. Salaris
€2865 bruto per maand
Max. Salaris
€4671 bruto per maand
Standplaats
Naaldwijk
Contractduur
één jaar
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je ervoor terug?
Voor je enthousiasme, verantwoordelijkheden, competenties, skills, je resultaatgerichte inzet en geleverde werkzaamheden, verdien je natuurlijk ook een goed werk- en privébalans en een aantrekkelijk salaris! Naast een prettige informele werksfeer en een leuk team aan collega's kun je het volgende aan arbeidsvoorwaarden verwachten:

 • Een verantwoordelijke baan binnen Gemeente Westland, standplaats Naaldwijk
 • Het betreft een functie voor 36 uur per week voor de periode van 1 jaar. Bij goed functioneren is er na 1 jaar uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een brutosalaris van maximaal €4.671,00 bruto op basis van 36 uur en op basis van expertise & ervaring. We schalen je in volgens de cao van de gemeente
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
 • We voorzien je van een laptop en een mobiele telefoon van de zaak
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% met o.a. de mogelijkheid tot koop van vakantie-uren en aanschaf van een fiets
 • Een pensioenregeling via het ABP waarbij Gemeente Westland 2/3e deel zal betalen
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en een mogelijkheid van werkgeversbijdrage in de kosten van zorgverzekering
 • En last but not least volop ontwikkelingsmogelijkheden via onze Westland Academy en dus ook doorgroeimogelijkheden

Bijzonderheden

Call For Action!!
Ben jij na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel?

Dan is het tijd voor onze Call For Action!

 • Solliciteer via onderstaande button en upload je cv
 • Of stuur je cv naar sbjvandijk@gemeentewestland.nl t.a.v. Stéphany van Dijk
Vragen? Graag!
Wellicht heb je nog wat vragen, dan nodig ik je van harte uit mij te bellen of te whatsappen naar 0657683952. Het lijkt mij leuk je alvast te leren kennen en samen te bespreken of jij blij van ons wordt en wij van jou!

Voor je het weet nodig ik je uit voor een nadere kennismaking met onze hiringmanager Nicoline Krijnen, Teammanager Beheer-, Project- en Programmaondersteuning en een kop koffie. Tot snel!

Over de werkgever

Gemeente Westland

Westland. De Glazen Stad. Dankzij de meest innovatieve agri-sector ter wereld zijn we de vijfde economie van Nederland. Met meer dan 110.000 inwoners die hier wonen, werken, leren en recreëren. In een omgeving die snel verandert, zoeken we steeds opnieuw naar een nieuwe balans. Een balans tussen een groeiende economie en leefbaarheid. Tussen bereikbaarheid en een gezond leefmilieu. En tussen investeren in nieuwe ontwikkelingen en zorgen voor mensen die het moeilijk hebben.

Als je werkt bij gemeente Westland bouw je mee aan onze gemeentelijke organisatie en aan de groei van dit unieke gebied. De uitdagingen zijn groot. De kansen om te groeien ook.

Cluster Ruimte is verantwoordelijk voor ruimtelijke ontwikkeling in gemeente Westland. Binnen dit cluster zetten 8 teams zich in voor een kwalitatief hoogwaardige leefomgeving.

Dat is best een uitdaging!
Aan de ene kant biedt gemeente Westland haar inwoners een prettige, afwisselende woonomgeving. Met alle ruimte voor recreatie en ons actieve verenigingsleven. Aan de andere kant biedt onze gemeente veel ruimte aan innovatieve en duurzame glastuinbouw. Daarmee zijn we een belangrijke economische motor voor Nederland. Die twee kanten komen samen in het werk van het cluster Ruimte. De verschillende teams zetten zich samen in voor een leefbare, bereikbare en bloeiende leefomgeving. Van idee tot realisatie. Inclusief beheer, onderhoud, toezicht, handhaving en omgevingsmanagement.

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

sbjvdijk@GemeenteWestland.nl