Functioneel beheerder Office 365-platform

Hoogheemraadschap van Delfland Bachelor - HBO 36 uur

Omschrijving

Kent het Microsoft Office 365-platform geen geheimen voor jou en beweeg je soepel over de digitale snelweg? Dan ben jij de nieuwe collega waar de afdeling Informatiemanagement en gegevensbeheer (IMG) naar op zoek is!

Jouw afdeling
De afdeling Informatiemanagement en gegevensbeheer geeft vorm en inhoud aan het informatiemanagement binnen Delfland door kaders te stellen, beleid te maken, regie en coördinatie uit te voeren en te adviseren op thema’s zoals architectuur, functioneel beheer, gegevensbeheer, business analytics, documentbeheer en archivering en data-gedreven werken. Het team bestaat uit ongeveer 27 kundige en betrokken collega’s die het ook leuk met elkaar willen hebben. Naast de afdeling IMG zal je ook nauw samenwerken met de andere functioneel beheerders binnen Delfland en de overige collega’s in de keten van Informatievoorziening.

Functie eisen

Wat maakt je succesvol?
Als functioneel beheerder kan je snel analyseren en vertaal je de wensen en behoeften van jouw interne klanten succesvol door naar oplossingen. Je voert slimme acties uit gericht op een brede adoptie van Office365 in de organisatie. Je bent daarbij een open en nieuwsgierige gesprekspartner die goed kan doorvragen. Je analyseert, adviseert, bereid voor, en communiceert over nieuwe softwareversies en releases.
Naast talenten is ook kennis belangrijk, daarom vragen wij het volgende van jou;
 • Je beschikt over een afgerond HBO diploma en hebt al enkele jaren werkervaring op het gebied van functioneel beheer;
 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met Microsoft-producten en -diensten zoals het O365 platform (o.a. SharePoint Online, Teams, InTune, Planner, Flow, Power Automate, etc.);
 • Je hebt ervaring met het opstellen van functionele specificaties, processen en procedures;
 • Je hebt ervaring met het opstellen en uitvoeren van acceptatietesten;
 • Je draagt graag jouw kennis over aan anderen en door middel van (online) trainingen;
 • Je hebt ervaring in het werken op basis van de BiSL en ASL Frameworks;
Verder maken goede communicatieve vaardigheden, een proactieve werkhouding en gevoel voor humor jouw profiel compleet!

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Hoogheemraadschap van Delfland
Min. Salaris
€3256 bruto per maand
Max. Salaris
€4500 bruto per maand
Standplaats
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

Waar kun je op rekenen?

 • Deze functie is ingedeeld in schaal 10 van de CAO Waterschappen en kent een max
 • € 4.500 bruto per maand (fulltime / 36 uur).
 • Het betreft een functie van 36 uur per week
 • Standplaats: zodra het weer kan ga jij werken op een prachtige locatie in hartje Delft!
  Voor nu zorgen wij ervoor dat ook thuis jij goed uitgerust wordt om je rol te kunnen vervullen.
 • Mogelijkheid tot flexibel werken: wij vinden de werk-privé balans erg belangrijk!
 • Een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van circa 20% boven op het salaris. Dit budget geeft jou de vrijheid om zelf te beslissen of je extra verlof wil kopen, een studie wil financieren of bijvoorbeeld je basissalaris maandelijks aan wil vullen.
 • Ambities? Met ons ruime persoonlijke opleidingsbudget helpen wij jou deze waar te maken!
Contactgegevens
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Walter van Harmelen (06-31645103). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Pauline Thijssen (0652402011).

Solliciteren!
Kun jij niet wachten om het afdeling IMG te versterken? Vertel ons wie je bent en wat je drijft! Solliciteer voor 8 bovember 2020 met je CV en motivatie. Na sluitingsdatum van de vacature kun je van ons een reactie verwachten.

Over de werkgever

Hoogheemraadschap van Delfland

Jouw verantwoordelijkheden
Als Office 365 beheerder ben je verantwoordelijk voor zowel de continuïteit als de vernieuwing van de Microsoft Office 365 omgeving. Je bent dagelijks bezig met het verbeteren van de diensten die aangeboden worden aan de afdelingen en gebruikers van Hoogheemraadschap Delfland. Jij bent voor je collega's in de organisatie het eerste aanspreekpunt voor het Office 365-platform en ondersteunt en adviseert ze bij alle voorkomende vragen die zij hebben over deze diensten. Je monitort het gebruik van de verschillende Office365 onderdelen, voert regie op wijzigingen van de ICT-infrastructuur en rapporteert aan de afdelingsmanager IMG en de informatiemanager.

Voor nu is jouw voornaamste aandachtspunt het Office 365-platform maar zal op termijn uitgebreid worden met andere Delfland brede systemen (denk bijvoorbeeld aan TopDesk).

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

pthijssen@hhdelfland.nl