(Junior) Projectsecretaris

Gemeente Delft MBO - 4 20 - 28 uur

Omschrijving

Werken voor Delft

Informatie
­Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

Functieomschrijving

Je rol

Samen met de projectleiders en de projectteams werk je aan projecten in de openbare ruimte van Delft.Wat dat inhoudt? Je bent binnen de projectteams verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de projectbijeenkomsten Je verzorgt onder meer de financiële ondersteuning, communicatie en vastlegging en administratie van projectdocumenten.

Omdat je ondersteunend werkt n verschillende projectteams, met andere werkwijzen, verwachten wij van jou dat je flexibel en stressbestendig bent. Projecten kennen hectische en rustiger periodes waardoor je soms ook buiten de kantoortijden extra uren moet werken, bv bij bewonersavonden.

Je werkplek

De afdeling Realisatie zorgt voor de uitvoering van projecten, meestal gaat dit om aanleg of inrichting van wegen, bruggen en/ of riolering. De afdeling en haar teams staan altijd open voor kennis en input van collega’s. Je krijgt dan ook alle ruimte om bij te dragen aan de ontwikkeling van bijvoorbeeld projectcommunicatie, risicomanagement en goede bedrijfsvoering.

Functie-eisen

Je profiel

Bij Delft hanteren we drie kerncompetenties: samenwerken, omgevingsbewustzijn en resultaatgerichtheid. Graag zien we deze dan ook in jou terug. Hoe kenmerk jij je nog meer? Als organisatorisch talent weet je het project te ondersteunen en zo bij te dragen aan het samenwerken en boeken van resultaten.

Andere eisen

  • Je hebt tenminste een MBO (niveau 4, middenkader) werk- en denkniveau;
  • Je beschikt bv over een afgeronde financieel administratieve opleiding;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent digitaal aangelegd en leergierig;
  • 20-28 uur beschikbaar;
  • Je hebt bij voorkeur binding met technische projecten

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Een diverse, uitdagende functie in een inspirerend team met fijne collega’s. Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €3376,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 7 of 8).

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden. .

Meer informatie of direct solliciteren Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Nieko Kamping (Afdelingshoofd Realisatie, cluster Ruimte en Economie) via telefoonnummer 06 52 73 93 76. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Overtuig ons ervan dat jij de juiste kandidaat bent en upload jouw motivatie en CV vóór 1 oktober 2019 via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De jongste oude stad van Nederland Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Salaris
schaal 7

Functie eisen

Carrièreniveau: Midcareer (ervaren)
Opleiding: MBO niveau 4

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Delft
Min. Salaris
€3376 bruto per maand
Max. Salaris
€3376 bruto per maand
Standplaats
Delft
Maximum aantal uren per week
28

Over de werkgever

Gemeente Delft

Werken aan een stad die zich steeds opnieuw uitvindt.
Al sinds we stadsrechten kregen in 1246 zijn we continu in beweging. Hier werd het beroemde Delfts blauw uitgevonden, bouwde Antonie van Leeuwenhoek een microscoop en vernieuwde Johannes Vermeer de schilderkunst. We zijn de stad van de TU, van DSM en van IKEA. Van studenten en carrièremakers. Van Delvenaren en Delftenaren. In ons stadskantoor werkt een vernieuwende netwerkorganisatie aan de stad van morgen. Wil jij meewerken aan het Delft van de toekomst?

Solliciteren?

De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatieformulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega