Junior Specialist Gebiedsbeheer

Gemeente Westland MBO 36 uur

Omschrijving

Als junior specialist begeleidt jij werkzaamheden van team Gebiedsbeheer in de Openbare Ruimte. Dat kan betekenen dat jij buiten een inspectie uitvoert, dat je meldingen vanuit het Meldpunt Openbare Ruimte beoordeelt en uitzet bij collega’s die de melding gaan oplossen en handel je de melding af op een correcte wijze. Afhankelijk van het type melding kies je ervoor om deze schriftelijk af te handelen, maar soms is even bellen veel handiger. Jij adviseert, signaleert richting de directievoerder en coördinator. Op minder complexe werken/beheercontracten voer jij namelijk directie. Jouw werkzaamheden bestaan dan onder meer uit het zelf voorzitten van de directievergaderingen en je werkt samen met de toezichthouder van het team. Onder aansturing van directievoerder of coördinator voer je ook kleinere projecten m.b.t. het onderhoud en beheer uit.

Alhoewel je in de hele breedte van het team moet kunnen worden ingezet, zijn wij nu met name op zoek naar iemand die ervaring of affiniteit heeft met sportparken en begraafplaatsen. Met name de werkzaamheden m.b.t. de begraafplaatsen vragen dat je zorgvuldig en nauwkeurig kan werken. Het werken op dit onderwerp vraagt namelijk gevoel voor piëteit en inlevingsvermogen. In je functie zul je je bezig houden met onder meer herinrichtingen (zoals ruimingsproces) e.d. We gaan daarover graag met je in gesprek.

Functie eisen

Als junior specialist gebiedsbeheer ben je integer en heel belangrijk: empathisch (je kunt je dus inleven in de burger, ondernemers en collega's en je weet dus gepast te reageren). Verder ben je zorgvuldig, zelfstandig, doel- en resultaatgericht en je kunt in teamverband werken. Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en beschik je over een MBO werk- en denkniveau en heb je een relevante (groen) opleiding gevolgd.

Arbeidsvoorwaarden

Organisatie
Gemeente Westland
Min. Salaris
€2265 bruto per maand
Max. Salaris
€3732 bruto per maand
Standplaats
Naaldwijk
Contractduur
één jaar
Maximum aantal uren per week
36

Overige arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris van maximaal €3.732,00 bruto per maand (bij 36 uur).
  • Een individueel keuzebudget van 17,05% met o.a. de mogelijkheid tot koop van vakantie-uren en aanschaf van een fiets.
  • Flexibele werktijden die passen bij eigentijds werken.
  • Mogelijkheid tot thuiswerken.
  • Laptop en mobiele telefoon van de zaak.
  • Een pensioenregeling via het ABP en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en een werkgeversbijdrage in de kosten van de zorgverzekering.
  • Goede faciliteiten op het gebied van opleiding (waaronder de Westland Academie).

    Het betreft een functie voor 36 uur per week voor de periode van 1 jaar. Bij goed functioneren is er na 1 jaar uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Als je interesse hebt in deze functie voor 36 uur, solliciteer dan vóór 15 juni 2022.
Wil je meer informatie, neem dan contact op met Han Kruithof, teammanager Ruimte via telefoonnummer (0174) 67 2201 of 06-14517891.

Over de werkgever

Gemeente Westland

Westland. De Glazen Stad. Dankzij de meest innovatieve agri-sector ter wereld zijn we de vijfde economie van Nederland. Met meer dan 110.000 inwoners die hier wonen, werken, leren en recreëren. In een omgeving die snel verandert, zoeken we steeds opnieuw naar een nieuwe balans. Een balans tussen een groeiende economie en leefbaarheid. Tussen bereikbaarheid en een gezond leefmilieu. En tussen investeren in nieuwe ontwikkelingen en zorgen voor mensen die het moeilijk hebben.
Als je werkt bij gemeente Westland bouw je mee aan onze gemeentelijke organisatie en aan de groei van dit unieke gebied. De uitdagingen zijn groot. De kansen om te groeien ook.

Solliciteren?

Onze samen­werkings­partner heeft ervoor gekozen om je door te verwijzen naar een andere website waar je een sollicitatie­formulier kan invullen.

Direct solliciteren

Tip een collega

Meer weten?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Neem dan contact op via:

awbal@gemeentewestland.nl